Hva er akupressur og hva kan det gjøre for meg?

Akupressur er en behandlingsmetode hvor man trykker på punkter på kroppen for å opprettholde balanse, god helse og lindre sykdom. Akupressur er basert på samme filosofi som akupunktur men istedet for nåler bruker man fingerpressur. Noen benytter også press med gjenstand, f.eks. akupressurarmbånd. I mitt tilfelle bruker jeg krystaller spesielt designet for dette.
Metoden har sin opprinnelse i Østen og er en gammel teknikk. I likhet med akupunktur jobber behandleren utifra teorien om å balansere kroppens energistrøm ved å stimulere bestemte punkter på kroppen. I følge den kinesiske medisinen oppstår sykdom som følge av en ubalanse i energiflyten i kroppen.
Akupressur brukes forebyggende og kan være til hjelp ved mange forskjellige plager.
Ved ubalanse i kroppens energistrøm, kan symptomer med forskjellig uttrykk oppstå.
 
Akupressur benyttes for å gjenopprette balansen i energistrømmen og kan derfor være effektivt ved symptomer som: Muskel- og skjelettplager, revmatisme, stress, tretthet, søvnløshet, hodepine og migrene, depresjon, nervøsitet, høyt blodtrykk, kvalme, fordøyelsesplager, pollenplager og kvinnesykdommer er noen av plagene som akupressur har vist å ha effekt på.

Tlf:99512215    |    krystallriket@outlook.com

Irisvn. 18, 2034 Holter

Org nr: 919299479

Registrert i Enhetsregisteret og Norsk Healerforbund

Energi healing er ikke ment å erstatte konvensjonell medisinsk behandling, men heller å supplere den. Under ingen omstendigheter skal personer unngå eller avslutte tradisjonell medisinske behandlinger. Informasjonen på mine sider er metafysiske og ikke på noen måte medisinske. Energi healing skal bare brukes med forståelse for at det ikke er en selvstendig behandlingsform, men en som er ment som en del av et helhetlig behandlingsbilde.