top of page
stripe%2520rosegull_edited_edited.png

Du er den viktigste i ditt liv!

Siden vi lever i et så utrolig hektisk og krevende samfunn, fjerner dette oss mer og mer fra vårt virkelige jeg, og hvor vi glemmer å lytte til vår intuisjon og vår kropp og ikke minst sjel om hva vi trenger i hverdagen. Vi lever mer og mer i enten fortid eller fremtid ! Derfor er det så utrolig viktig å kunne gjøre ting som fører oss mer tilbake til vår egen selvinnsikt og å se våre behov for å forhindre alle de symptomer og plager kroppen kan få.
Derfor tilbyr jeg en rekke ulike behandlinger som kan hjelpe med nettopp dette. Å finne roen og ballansen i en hektisk og krevende hverdag.
Så hvordan ville du føle deg om du følte det slik også innenfra? Ingen dårlig selvtillit, ikke sliten eller stresset, ingen problemer med å sovne om natten for så å våkne sliten neste dag. Færre fysiske plager som for eksempel hodepine, stive skuldre og nakke…..
Det er her krystallterapi kommer inn i bildet. Ved å utføre alternative behandlingsformer med og uten krystaller kan jeg jobbe med energiene dine som er ute av balanse. Mange vet allerede at meditasjon og mindfullness kan ha slike effekter på mennesker og ved å legge til krystaller i ulike settinger kan du ta opplevelsen et hakk lenger.
Men hva er egentlig krystallterapi eller krystallhealing ? Hva er shakra og aura ? hvordan renses og ballanseres de ?
Under fanen "behandlinger" øverst på siden, eller trykke på bildene under,  kan du lese mer inngående om hver enkelt behandling og hva de går ut på.
stripe%2520rosegull_edited_edited.png

Behandlinger

Yoga at Home
stripe%2520rosegull_edited_edited.png

Priser:

I de fleste tilfeller vil en eller flere av behandlingene mine overlappe hverandre. Prisene som er oppført vil derfor gjelde for tid som er brukt, ikke pr. behandling, og det er du som kunde som bestemmer hvor lang behandlingstid du ønsker. Normal behandlingstid er 60 min.
Pris pr. 30 min = 450
Pris pr. 60 min = 750
Pris pr. 90 min = 1150
bottom of page