Desember 2020

Spøkelseslandene

"Du kan lære av fortiden og forestille deg en vakker fremtid, men du må lever her og nå."

Hver gang du retter blikket for langt fremover, risikerer du å miste fotfestet, for det er skjelden nåtiden og fremtiden passer nøyaktig sammen på det fortryllende kartet som er livshistorien din. Fremtiden har ingen substans akkurat nå - det er et sted som ikke har noen virkelighetstilknytning ennå. Du kan ikke leve der, men du kan ta velfunderte skritt i retning av et mål eller en drøm. Disse skrittene er viktige nå.

Det samme gjelder nostalgi. Du kan se lengselsfult tilbake på fortiden og huske vakre øyeblikk eller gjenoppleve lærdom du har tilegnet deg. Men du kan ikke leve der, og du kan heller ikke gå tilbake og forandre på det som var. Gårsdagen er borte for godt. Lev fullt og helt i nåtiden.

Her og nå er det mest kraftfulle sted du kan ha oppmerksomheten rettet mot. Det rommer en magi som strekker seg ut i alle retninger, lenger enn hjertet og sjelen kan se....

 

 

 

 

Tlf:99512215    |    krystallriket@outlook.com

Irisvn. 18, 2034 Holter

Org nr: 919299479

Registrert i Enhetsregisteret og Norsk Healerforbund

Energi healing er ikke ment å erstatte konvensjonell medisinsk behandling, men heller å supplere den. Under ingen omstendigheter skal personer unngå eller avslutte tradisjonell medisinske behandlinger. Informasjonen på mine sider er metafysiske og ikke på noen måte medisinske. Energi healing skal bare brukes med forståelse for at det ikke er en selvstendig behandlingsform, men en som er ment som en del av et helhetlig behandlingsbilde.