Velkommen til Eirs Verden

Den Norrønne gudinnen Eir

Eir fra norrønt Eir, kommer fra «hjelp», «nåde», «vern», «ro» (akkurat som mitt eget navn som betyr å berge) er i norrøn mytologi ei gudinne, ei åsynje, for legekunst. Ho er også nevnt som en av flere møyer som sitter sammen med Menglad (som kan tolkes som Frøya).
Det er usikkert om ho ble dyrka.
Eir er attestert i Edda-diktene, som er satt sammen fra eldre, tradisjonelle kilder på 1200-tallet av Snorre Sturlason og iskaldekvadene, og dessuten i en runeinskripsjon som ble gjort i Bergen en gang rundt år 1300. Forskere i norrøn mytologi har stilt spørsmål om disse kildene referer til samme figur, og diskutert om Eir opprinnelig var en gudinne for legekunst eller en valkyrje. Som med mange andre mindre gudinner har det også blitt fremmet at Eir egentlig er Frigg (akkurat som Saga!). Som selvstendig gudinne har ho blitt sammenlikna med den greske gudinna Hygieia.
Eirs Verden består av et samarbeide mellom Krystallriket og Odins Merke Tattoo.
Vi holder til på Odins Merke i Lillestrøm, og har en rekke behandlinger, kurs og events sammen.
Her er en liten oversikt over ulike aktiviteter som er å finne hos oss, og om det skulle være noe av interesse ,eller noe du skulle ønske vi hadde, så nøl ikke med å kontakte meg.

Kurs

Vi holder en rekke kurs for de som ønsker å lære mer om ulike former for energi behandlinger og hvordan de fungerer. Disse er veldig lærerrike og spennende og absolutt verdt å ta en titt på.

Work shop

Ikke bare er det spennende å gå på kurs men det er enda mer morsomt å faktisk få prøve ut og kjenne de ulike energiene. Her er en oversikt over hvilke som er tilgjengelige pr. i dag.

Events

I tillegg til kurs og work shops hender det at vi arrangerer ulike events. Det kan være mini alternativmesse, behandlings kvelder o.l

Tlf:99512215    |    krystallriket@outlook.com

Irisvn. 18, 2034 Holter

Org nr: 919299479

Registrert i Enhetsregisteret og Norsk Healerforbund

Energi healing er ikke ment å erstatte konvensjonell medisinsk behandling, men heller å supplere den. Under ingen omstendigheter skal personer unngå eller avslutte tradisjonell medisinske behandlinger. Informasjonen på mine sider er metafysiske og ikke på noen måte medisinske. Energi healing skal bare brukes med forståelse for at det ikke er en selvstendig behandlingsform, men en som er ment som en del av et helhetlig behandlingsbilde.