top of page
stripe%2520rosegull_edited_edited.png
stripe%2520rosegull_edited_edited.png

Eirs verden

bakgrunn1.jpg
Eir.jpg

Den Norrønne gudinnen Eir

Eir fra norrønt Eir, kommer fra «hjelp», «nåde», «vern», «ro» er i norrøn mytologi ei gudinne, ei åsynje, for legekunst. Hun er også nevnt som en av flere møyer som sitter sammen med Menglad (som kan tolkes som Frøya).
Det er usikkert om hun ble dyrka.
Eir er attestert i Edda-diktene, som er satt sammen fra eldre, tradisjonelle kilder på 1200-tallet av Snorre Sturlason og iskaldekvadene, og dessuten i en runeinskripsjon som ble gjort i Bergen en gang rundt år 1300. Forskere i norrøn mytologi har stilt spørsmål om disse kildene referer til samme figur, og diskutert om Eir opprinnelig var en gudinne for legekunst eller en valkyrje. Som med mange andre mindre gudinner har det også blitt fremmet at Eir egentlig er Frigg (akkurat som Saga!). Som selvstendig gudinne har hun blitt sammenlignet med den greske gudinnen Hygieia.
Eirs Verden består av et samarbeide mellom Krystallriket og Odins Merke Tattoo.
Vi holder til på Odins Merke i Lillestrøm, og har en rekke behandlinger, kurs og events sammen.
Her er en liten oversikt over ulike aktiviteter som er å finne hos oss, og om det skulle være noe av interesse ,eller noe du skulle ønske vi hadde, så nøl ikke med å kontakte meg.
valentin2.jpg
Kurs
Ca 1 gang i året avholder vi grunnkurs i krystaller og healing.
Her lærer du alt det grunnleggende om krystallers oppgning, struktur, virkemåter, hvordan jorde,balansere og beskytte dine energier samt mye mye mer.
Vil du vite mer? klikk på linken under.
ScreenShot2020-07-15at10.59.56AM.png
Workshop
Alt som eksisterer er energi....
Alle atomer og molekyer vibrerer med sin unike energi frekvens....
På denne work shoppen fokuserer vi på at alle skal få gjøre øvelser for å trene opp å kunne kjenne, gjenkjenne, se, høre og føle ulike energier.
Om du er nybegynner anbefaler jeg grunnkurset førts, men det er ingen betingelse.
90d4e2_721ccb93abc4468d912e974377e798f2_
Behandlings kvelder
Flere ganger i året går Eirs verden sammen og utfører behandlingkvelder.
Her får man mulighet til å oppleve flere ulike alternative behandlinger samtidig og samkjørt for å oppnå størst mulig effekt av behandling. 
Behandlingene kan feks. bestå av å ligge med akupunkturnåler og krystall layout samtidig som man får oppleve vibrasjonene og energiene fra gong som øker energifrekvensene.
IMG_1323.jpg
Minimesser
2 ganger i året holder vi mini alternativmesse på Kjeller i Lillestrøm. Her samler vi flere ulike behandlere for å gi et bredt tilbud både for behandlinger og salgsvarer.
Arts_Sound-Therapy_cred_ryan-Pepper.jpg
Lydreiser
Lydreiser sender sjelen din ut på en reise som kommer innenfra. Ved å meditere innover med alle lydene er det utrolig hva slags innsikt man får tilgang til i eget sinn. 
En stor opplevelse som jobber både med kropp, sjel, sinn og følelser.
gong.jpg
Yoga og gongbad
Dette er en opplevelse som trenger dypt inne i både kropp og sinn. Få i gang energistrømmene i kroppen ved hjelp av yoga deretter dype vibrasjoner som kjennes fra tærne og helt opp i hodet.
Dette er absolutt å anbefale!
bottom of page