Mini Alternativmesse

2 ganger i året holder vi mini alternativmesse på Kjeller i Lillestrøm. Her samler vi flere ulike behandlere for å gi et bredt tilbud både for behandlinger og salgsvarer.
Vi legger ut mer info i god tid før messen. 
Har du spørsmål? Send meg men melding her.

Lydreiser

Lydreiser sender sjelen din ut på en reise som kommer innenfra. Ved å meditere innover med alle lydene er det utrolig hva slags innsikt man får tilgang til i eget sinn. 
En stor opplevelse som jobber både med kropp, sjel, sinn og følelser.

Behandlingskvelder

Flere ganger i året går Eirs verden sammen og utfører behandlingkvelder.
Her får man mulighet til å oppleve flere ulike alternative behandlinger samtidig og samkjørt for å oppnå størst mulig effekt av behandling. 
Behandlingene kan feks. bestå av å ligge med akupunkturnåler og krystall layout samtidig som man får oppleve vibrasjonene og energiene fra gong som øker energifrekvensene.

Yoga og Gongbad

Dette er en opplevelse som trenger dypt inne i både kropp og sinn. Få i gang energistrømmene i kroppen ved hjelp av yoga deretter dype vibrasjoner som kjennes fra tærne og helt opp i hodet.
Dette er absolutt å anbefale!

Tlf:99512215    |    krystallriket@outlook.com

Irisvn. 18, 2034 Holter

Org nr: 919299479

Registrert i Enhetsregisteret og Norsk Healerforbund

Energi healing er ikke ment å erstatte konvensjonell medisinsk behandling, men heller å supplere den. Under ingen omstendigheter skal personer unngå eller avslutte tradisjonell medisinske behandlinger. Informasjonen på mine sider er metafysiske og ikke på noen måte medisinske. Energi healing skal bare brukes med forståelse for at det ikke er en selvstendig behandlingsform, men en som er ment som en del av et helhetlig behandlingsbilde.