top of page

Kan jeg beholde klær på under behandlingen?

ABSOLUTT! Healing er ikke det samme som massage. Her han du ha på akkurat det du vil, men det er å anbefale å ha klær som er løse og komfortable å ha på så du kan ligge komfortabelt og avslappet på benken.

Må man ligge?

Nei, man må ikke ligge ned om man ikke er komfortabel med det. Enten man ligger sitter eller står, vil man får like mye ut av behandlingen. Det er imidlertid å anbefale, da man ofte blir så avslappet at man dupper av litt

Hvordan betaler jeg for timene?

Normalt tar jeg kort, kontant eller vipps i butikken etter endt time. Dersom man bestiller fjernhealing kan man betale med vipps. .

Hvordan bestiller jeg timer ?

Alle timer kan bestilles enten på bestillingsskjema, mail, facebook eller telefon.

Hva er åpningstidene?

Da jeg legger stor vekt på tilgjengelighet og god kundeservice har jeg valgt å være tilgjengelig så mye som mulig. Det er derfor mulighet til å bestille timer for dagtid, kveldstid og i helger. Jeg er også tilgjengelig en del helligdager om nødvendig. Det er kunden som står i fokus.

Hvor ble du utdannet?

Jeg har all min utdannelse fra «Love and light school of crystal therapy». Klikk på linken for å ta en titt på skolen.
https://loveandlightschool.com/

Hvor lenge har du drevet med healing?

Jeg har studert i ca 5 år og har til sammen ca 20 kurs, hvor alle gjelder ulike behandlingsformer som innbefatter bruk av krystaller.
Firmaet her vært i drift i 4 år.

Driver du en legitim bedrift?

Absolutt! Jeg er veldig opptatt av at alt skal gjøres på en riktig måte og at ingen kunder skal føle seg lurt. Jeg er registrert i enhetsregisteret, og har sertifikat på en CCH godkjening (amerikansk), og står som registrert healer i NSFH.

Selger du krystaller?

Per i dag gjør jeg ikke det annet enn ifbm behandlinger. Jeg kommer imidlertid til å utvide butikken min gradvis med fler mulighter for å kjøpe krystaller i mange ulike former og til ulike bruks formål.

Utfører du hjemmebesøk?

Som hovedregel utføres behandlinger i studio. Det er imidlertid mulig å gjøre avtaler om hjemmebesøk mot en ekstra avgift.

Hvor mange ganger må jeg gjenta behandlinger?

Det kommer helt an på hvor mye som må jobbes med. Det mest vanlige er å begynne med 3 timer, og så kartlegges behovet for videre oppfølging underveis i behandlingen. Det er imidlertid du selv som kunde som avgjør hvor mange timer du ønsker, om du velger å sette opp en serie med en gang eller om du vil ta ting litt som det kommer.
Det aller viktigste er hvordan du føler deg etter den første timen og om du føler vesentlige forbedringer.

Hva om jeg ikke fornemmer noen ting ?

De aller fleste kjenner endringer i energiene mens de jobbes med på benken og kan beskrive nøyaktig hva de kjenner, ser, hører osv. Noen merker ikke så mye under selve behandlingen, men merker ulike endringer i ettertid. Noen få synes ikke de merker noen forandring i det hele tatt. Dette betyr ikke nødvendigvis at healingen ikke hjelper, men vi er ikke alle like sensitive for de energiene som er rundt oss og i oss.

Hva om jeg ikke er fornøyd med behandlingen?

Da oppfordrer jeg på det sterkeste å gi meg tilbakemelding om dette. Hva var det som ikke gjorde det til en positiv opplevelse? er det noe du hadde ønsket at jeg hadde gjort annerledes?
Dersom man ikke er fornøyd med utføringen ville jeg sette utrolig stor pris på å kunne utbedre dette med en gratis oppfølgings time.

Om du har ytterligere spørsmål setter jeg utrolig stor pris på en henvendelse om dette så jeg kan legge de til listen.

Anker 1
Anker 2
Anker 3
Anker 4
Anker 5
Anker 6
Anker 7
Anker 8
Anker 9
Anker 10
Anker 11
Anker 12
Anker 13
bottom of page