top of page
stripe%2520rosegull_edited_edited.png

Hvordan er det mulig å gi  healing til noen langt unna?

magic-crystal-balls-hd-wallpapers_edited
Fjernhealing består i å sende energiene utover i stedenfor direkte inn i en fysisk kropp.Man bruker gjerne et substitutt, noen bruker et bilde, noen en bamse eller dukke, mens andre rett og slett bare ser personen for seg liggende på healing benken. ( sistnevnte er hva jeg personlig gjør) Det blir nesten som tv eller parabolsignaler, radiosignaler, mobilsignaler etc. Healing består mye av fokus, intensjon og nestekjærlighet og ved å rette fokus og intensjon på hvem healingen er ment for og hva slags healing man utfører, sendes energiene dit den er ønsker og trengt. Igjen er et godt eksempel det jeg gav tidligere om celloene på hver sin side av et rom….
For noen kan det av ulike årsaker være vanskelig å møte personlig til behandling. Det kan f.eks. være en akutt situasjon, vanskelig å organisere turen til healer eller at avstanden blir for lang.
Fjernhealing foretas gjerne hver dag. Klienten/pasienten trenger ikke å vite når dette skjer. Han/hun trenger ikke å vite om det i det hele tatt, da en annen person kan be om fjernbehandling for vedkommende. (Etisk sett liker jeg best at vedkommende selv ønsker det, da hva andre ønsker for en person ikke nødvendigvis er til det beste for klienten/ pasienten selv). Behandlingen har den samme effekten likevel, den kommer frem når det passer best for klienten og det er gjerne om natten når man sover.
Fjernhealing er det samme som healing på avstand, og fungerer like godt som vanlig healing hvor du er fysisk tilstede. Fordelen med fjernhealing er at du ikke trenger å møte opp noe sted, men motta healingen på det stedet hvor du befinner deg. Uansett hvor dette måtte være på kloden. Du slipper å reise og kan slappe av hjemme hos seg selv på det avtalte tidspunktet, på den måten du selv foretrekker. Du står imidlertid fritt til selv å bestemme hvorvidt du ønsker å avtale et fast tidspunkt eller ikke.
Under en fjernhealing kan du kjenne varme eller frysninger, bli trøtt eller oppspilt, men det kan også hende at du ikke kjenner så mye. Ofte kan man merke forandringer etterpå.
bottom of page