Å føle seg sterk, fylt av energi, selvsikker, og å være glad i seg selv og se sin egen verdi skaper ro og balanse i sjelen – og ro i sjelen gir en god harmoni i hverdagen.
Man sover bedre om natten, har færre bekymringer og mer energi og pågangsmot til å møte hverdagens utfordringer. Dette igjen fører til færre fysiske og psykiske plager og hjelper til å styrke immunforsvaret.
Vi lever i et utrolig hektisk og krevende samfunn som fjerner oss mer og mer fra vårt virkelige jeg, og hvor vi glemmer å lytte til vår intuisjon og vår kropp og ikke minst sjel om hva vi trenger i hverdagen. Derfor er det så utrolig viktig å kunne gjøre ting som fører oss mer tilbake til vår egen selvinnsikt og å se våre behov for å forhindre alle de ovennevnte symptomene kroppen kan få.
Derfor tilbyr jeg en rekke ulike behandlinger som kan hjelpe med nettopp dette. Å finne roen og ballansen i en hektisk og krevende hverdag.
Så hvordan ville du føle deg om du følte det slik også innenfra? Ingen dårlig selvtillit, ikke sliten eller stresset, ingen problemer med å sovne om natten for så å våkne sliten neste dag. Færre fysiske plager som for eksempel hodepine, stive skuldre og nakke…..
Det er her krystallterapi kommer inn i bildet. Med ulike behandlingsformer med og uten krystaller. Mange vet allerede at meditasjon og mindfullness kan ha slike effekter på mennesker og ved å legge til krystaller i ulike settinger kan du ta opplevelsen et hakk lenger.
Hva er egentlig krystallterapi eller krystallhealing ? Hva er shakra og aura ? hvordan renses og ballanseres de ?
 
les videre på de neste sidene så vil jeg forklare de ulike tingene litt nærmere…..
Dersom det er noe du skulle savne svar på setter jeg stor pris på om du kontakter meg. Jeg er her for DEG og ønsker å bistå på best mulig måte….

Tlf:99512215    |    krystallriket@outlook.com

Irisvn. 18, 2034 Holter

Org nr: 919299479

Registrert i Enhetsregisteret og Norsk Healerforbund

Energi healing er ikke ment å erstatte konvensjonell medisinsk behandling, men heller å supplere den. Under ingen omstendigheter skal personer unngå eller avslutte tradisjonell medisinske behandlinger. Informasjonen på mine sider er metafysiske og ikke på noen måte medisinske. Energi healing skal bare brukes med forståelse for at det ikke er en selvstendig behandlingsform, men en som er ment som en del av et helhetlig behandlingsbilde.