top of page
Energy-Healing-2-Screen-Shot.png

En layout er en formasjon av krystaller som legges på /og eller rundt kroppen og dens energifelter for sammen å skape en energi som retter seg mer inn mot spesifike områder. Enten det er på det mentale, følelesesmessige, spirituelle eller fysiske plan.

Bruk av krystaller har vært utbredt helt tilbake til 25000 år før Kristus. Vi vet at de også har har vært i bruk til healing så langt tilbake som 6000 år før kristus, og de er også blitt brukt i alle tider av de adelige i bl.a ulike former for smykker. Men hva gjør de og hvordan kan de brukes?
Den enkleste måten er å bruke krystaller enten som smykker eller som lommesteiner. Da velger en gjerne type steiner eller krystaller enten ut i fra deres egenskaper, eller ofte rett og slett med intuisjon. Intuisjonen vil alltid fortelle deg hva du trenger, det er bare viktig å virkelig lytte til den….
Men krystallterapi kan gå langt, langt mer i dybden enn dette. Dette er også hvorfor vi  anbefaler å gå til healere. Å gjøre vedlikeholdsarbeid hjemme er veldig bra, men det erstatter ikke hva en proffesjonell krystallterapaut gjør i sitt arbeide.
Selv healere går til andre healere for å få en fullverdig behandling!
Det er ikke lett å skulle utføre ulike layouts på seg selv, og vi trenger alle den kjærlige healende energien vi kan få fra andre.

Bilde:

Ett eksempel på en litt mer avansert type pålegging av steiner for å rette energiene mer spesifikt inn på et bestemt område eller et bestemt «problem». Her jobber flere krystaller sammen og utfyller hverandre, og hver stein har sin egenskap og styrke som den tilfører og til og med styrker de andres egenskaper. Som tenner i ett tannhjul…..

ClVfCXbWAAESW_D.jpg
En layout er en formasjon av krystaller som legges på /og eller rundt kroppen og dens energifelter for sammen å skape en energi som retter seg mer inn mot spesifike områder. Enten det er på det mentale, følelesesmessige, spirituelle eller fysiske plan.
En enkel måte å legge krystaller på kroppen er å legge steiner eller krystaller på de ulike shakraene med tilsvarende fargekode. Dette er en enkel og god behandling som man lett kan gjøre selv for å holde sine shakraer friske, åpne og ballanserte i det daglige.
stripe%2520rosegull_edited_edited.png

Eksempler på hva krystallene kan hjelp mot

Hodepine, forkjølelse, bihuleproblemer, fertillitet, rhaumatisme, hjertesorg, ulike traumer, benskjørhet, angst, panikk anfall, søvnløshet, blodomløp, etter operasjoner, indre organer som galle, blære, nyrer, lunger etc. Det er ingenting krystaller ikke kan bidra med.
Her er en gratis mini Ebok som kan gi deg en liten oversikt over de mest vanlige plagene vi opplever og hvilke krystaller som kan hjelpe deg!
bottom of page