Bruk av krystaller har vært utbredt helt tilbake til 25000 år før Kristus. Vi vet at de også har har vært i bruk til healing så langt tilbake som 6000 år før kristus, og de er også blitt brukt i alle tider av de adelige i bl.a ulike former for smykker. Men hva gjør de og hvordan kan de brukes?
Den enkleste måten er å bruke krystaller enten som smykker eller som lommesteiner. Da velger en gjerne type steiner eller krystaller enten ut i fra deres egenskaper, eller ofte rett og slett med intuisjon. Intuisjonen vil alltid fortelle deg hva du trenger, det er bare viktig å virkelig lytte til den….
Men krystallterapi kan gå langt, langt mer i dybden enn dette. Dette er også hvorfor vi  anbefaler å gå til healere. Å gjøre vedlikeholdsarbeid hjemme er veldig bra, men det erstatter ikke hva en proffesjonell krystallterapaut gjør i sitt arbeide.
Selv healere går til andre healere for å få en fullverdig behandling!
Det er ikke lett å skulle utføre ulike layouts på seg selv, og vi trenger alle den kjærlige healende energien vi kan få fra andre.

HVA ER SÅ EN LAYOUT?

En layout er en formasjon av krystaller som legges på /og eller rundt kroppen og dens energifelter for sammen å skape en energi som retter seg mer inn mot spesifike områder. Enten det er på det mentale, følelesesmessige, spirituelle eller fysiske plan.
En enkel måte å legge krystaller på kroppen er å legge steiner eller krystaller på de ulike shakraene med tilsvarende fargekode. Dette er en enkel og god behandling som man lett kan gjøre selv for å holde sine shakraer friske, åpne og ballanserte i det daglige.

Bilde:

Ett eksempel på en litt mer avansert type pålegging av steiner for å rette energiene mer spesifikt inn på et bestemt område eller et bestemt «problem». Her jobber flere krystaller sammen og utfyller hverandre, og hver stein har sin egenskap og styrke som den tilfører og til og med styrker de andres egenskaper. Som tenner i ett tannhjul…..

EKSEMPLER PÅ HVA SLIKE LAYOUTS KAN HJELPE MOT ER :

Hodepine, forkjølelse, bihuleproblemer, fertillitet, rhaumatisme, hjertesorg, ulike traumer, benskjørhet, angst, panikk anfall, søvnløshet, blodomløp, etter operasjoner, indre organer som galle, blære, nyrer, lunger etc. Det er ingenting krystaller ikke kan bidra med.

MEN!! og dette er SUPER viktig: Dersom du lider av kroniske eller alvorlige sykdommer må disse alltid behandles i samråd med din lege. Healing eller annen type energiarbeide er aldri en erstatning for medisinsk behandling, men kan være veldig bra som et tillegg til tradisjonelle behandlingsformer.

Tlf:99512215    |    krystallriket@outlook.com

Irisvn. 18, 2034 Holter

Org nr: 919299479

Registrert i Enhetsregisteret og Norsk Healerforbund

Energi healing er ikke ment å erstatte konvensjonell medisinsk behandling, men heller å supplere den. Under ingen omstendigheter skal personer unngå eller avslutte tradisjonell medisinske behandlinger. Informasjonen på mine sider er metafysiske og ikke på noen måte medisinske. Energi healing skal bare brukes med forståelse for at det ikke er en selvstendig behandlingsform, men en som er ment som en del av et helhetlig behandlingsbilde.