top of page
stripe%2520rosegull_edited_edited.png

Møt dine guider, engler og hjelpere

sjel (1).jpg
Ligg eller sitt behagelig, lukk øynene og trekk pusten godt inn gjennom nesen og ut gjennom munnen. Visualiser at du trekker ren,healende energi inn, og puster ut alle spenninger, stress og uro ut. Kjenn hvordan kroppen slapper av og blir tyngre for hver gang du puster ut.
Du står i et mørket rom. Se for deg at det sakte begynner å lyse høyt over deg. Lyset viser deg en stige foran deg. Begynn å klatre på stigen. Ett skritt om gangen. Legg merke til omgivelsene rundt deg mens du klatrer mot lyset som stadig blir sterkere.
Når du når toppen står du foran en inngang. Hvordan ser denne inngangen ut? Er det en dør, en port, eller kanskje en portal? Ta så det siste skrittet inn gjennom inngangen og inn gjennom lyset.
Nå åpenbarer det seg en port inn til en stor hage. Bruk litt tid på å ta inn alle inntrykk du får av dette stedet. Er det busker og trær der? Hva med bassenger, fossefall eller kanskje en liten strand? Ta inn alle inntrykk sansene dine får, både av hva du ser, føler, hører og kjenner. Kanskje blåser det en liten bris over kinnet ditt mens du går bortover? 
Legg merke til alle de skapninger som befinner seg i hagen. Hva slags skapninger er de? Er det noen av de som fatter interesse for deg?
Vær oppmerksom på om du føler at det kommer noen beskjeder til deg dypt inne i din bevissthet, eller kanskje du får opp bilder? Ved dette tidspunkt er det vanlig at noen kommer frem til deg og tar kontakt. Ta inn alle inntrykk fra denne skapningen. Det trenger ikke nødvendigvis være i form av et menneske, men kan være en engel, et totemdyr e.l.
Nå kan du stille så mange spørsmål du vil og legg godt merke til hvordan evt. svar kommer til deg. De kan komme i form av farger, bilder, ord, følelser o.l så vær oppmerksom!
Dersom det ikke skulle komme noen til deg så fortvil ikke for det kan være mange ulike grunner til det. Det viktigste er at du tar inn alt du får inn som beskjeder for dette kan være nok til å guide deg dit du trenger å være akkurat nå. Og du kan alltid komme tilbake hit om du føler behov for åndelig hjelp eller veiledning. Og jo oftere du besøker guidene dine jo sterkere bånd får du til de og jo lettere blir det etter hvert å kunne føle veiledningen fra de selv når du ikke er i meditasjon, da det vil bli mer åpenbart på hvilken måte DE kommuniserer med DEG.....
Når du føler deg klar for det takker du guidene og hjelperne dine for at du fikk kontakt med de og for veiledningen de har gitt deg og går tilbake til inngangen du kom fra. Klatre tilbake ned stigen du klatret opp og når du når den mørke bunnen ser du at lyset sakte forsvinner og du begynner å komme tilbake til denne virkeligheten igjen.
Bruk litt tid på å reflektere over de beskjeder og inntrykk du har fått.
Buddha Statue _edited.jpg
Meditasjon møt dine guiderElin Tvenge
00:00 / 08:03
bottom of page