November 2020

Forvandlinger

"Du står midt i en dyp og vakker forvandlingsprosess."

Sommerfuglene må gjør en stor innsats for å få vingene sine. Forvandlingsprosessen kan ofte være smertefull, for den skjer aldri uten tap og oppofrelser. Hvis du skal forvandle deg fra en form til en annen, må en del av deg dø.

Det er ikke lett å gi slipp på noe, spesielt ikke når du er vant til tenke på livet ditt og måten du lever det på, på en bestemt måte. Akkurat som en slange kaster av seg den døde hammen, eller en larve "dør" for at en sommerfugl kan bli født, kreves det av deg at du forkaster de gamle ideene dine og åpner deg for en nødvendig forandring så du kan leve livet ditt på best mulig måte.

Kanskje blir du bedt om å gi slipp på et dårlig selvbilde, en drøm som ikke lenger er til nytte for deg, et forhold som tapper deg for energi, eller usunne vaner. Til tross for frykten du føler, må du akseptere at dette er en forandringens tid for deg. Det innebærer også noe tap, men du kommer til å bli svært begeistret for det du blir til.

 

 

 

Tlf:99512215    |    krystallriket@outlook.com

Irisvn. 18, 2034 Holter

Org nr: 919299479

Registrert i Enhetsregisteret og Norsk Healerforbund

Energi healing er ikke ment å erstatte konvensjonell medisinsk behandling, men heller å supplere den. Under ingen omstendigheter skal personer unngå eller avslutte tradisjonell medisinske behandlinger. Informasjonen på mine sider er metafysiske og ikke på noen måte medisinske. Energi healing skal bare brukes med forståelse for at det ikke er en selvstendig behandlingsform, men en som er ment som en del av et helhetlig behandlingsbilde.