Januar 2020

Det frosne landet

"Alt har sin tid. Nå er tiden inne til å legge vekk aktivitetene mens du hviler."

Den kalde vinteren gir deg signal om å sette ned farten og legge de tingene "på is" som ennå ikke er klar til å blomstre. Det er tid for å gå i hi, avstå fra ambisiøse aktiviteter. En "svangerskapspause" gir ideene tid til å modnes, prosjekter får muligheten til å bare være, uten å utvikle seg i noen retning - og uten behov for det.

Dette er også en periode da du bør legge alle argumenter til side. Det vil ikke komme noe godt ut av noen av dem. Å pleie deg selv er det viktigste du kan gjøre nå.... reflekter, les en god bok eller få en massasje. Hvil og drøm.

 

 

Tlf:99512215    |    krystallriket@outlook.com

Irisvn. 18, 2034 Holter

Org nr: 919299479

Registrert i Enhetsregisteret og Norsk Healerforbund

Energi healing er ikke ment å erstatte konvensjonell medisinsk behandling, men heller å supplere den. Under ingen omstendigheter skal personer unngå eller avslutte tradisjonell medisinske behandlinger. Informasjonen på mine sider er metafysiske og ikke på noen måte medisinske. Energi healing skal bare brukes med forståelse for at det ikke er en selvstendig behandlingsform, men en som er ment som en del av et helhetlig behandlingsbilde.