top of page

Åpne sinnet ditt for energihealing

Energihealing er noe mange mennesker kan ha nytte av, men så mange mennesker avviser det og tror at det er tull. De mener at de har det bedre med å søke tradisjonell omsorg. Mens tradisjonell medisinsk behandling har sin plass, er det også et sted for naturlig omsorg. Så hvorfor ikke prøve noe litt annerledes? Noen ganger er det å tillate deg selv å åpne opp og prøve noe nytt akkurat det du trenger for å endre livet ditt.


Er du ny på energihealing og lurer på nøyaktig hva det handler om? Det er faktisk ganske enkelt. Å søke denne typen behandling kan være veldig effektivt og et opplagt valg når du lærer hva det handler om. Enkelt sagt er denne typen behandling basert på troen på at det renner energi gjennom kroppen. Mange mennesker er bedre i stand til å forestille seg dette når de sammenligner menneskekroppen med en elektrisk krets. Akkurat som elektrisitet går gjennom en elektrisk krets, går energiske strømmer gjennom kroppen. Hvis det er en blokkering, gir dette problemer i kroppen så vel som i den elektriske kretsen. Når du får blokkeringene eller kryssede ledninger kan det oppstå en hel rekke problemer. Hvis du bare legger et plaster på dem, vil de fortsette å bli verre over tid.


Energihealing fungerer bra fordi mange av teknikkene kan identifisere de underliggende problemene i kroppen, i stedet for bare å behandle symptomene slik tradisjonell medisinering ofte gjør. Når du er i stand til å identifisere de underliggende problemene, er du i stand til å lage en behandlingsplan og angripe problemene kraftig på en enkel måte. Resultatet er å oppnå helse og lykke gjennom personlig tilpasset behandling. Det som er fantastisk med denne typen behandling er at de fleste kan lære det ganske enkelt og bruke det i livet på svært kort tid, noe som betyr et mer balansert liv på kort sikt så vel som på lang sikt. 


Energiblokkeringer og hvordan du kan helbrede dem


Energihealing forandret bokstavelig talt livet mitt. Det hevet min vibrasjon og hevet min bevissthet. Det ga meg styrken i å finne mitt egen selvverd, selvtillit, selvfølelse og selvrespekt. Det styrket meg fordi det lærte meg å styrke meg selv!


Så hvordan gjør energihealing dette? Vi ER energiske vesener og alt ER energi.


Forskere har bevist at dette er sant, og denne artikkelen handler ikke om å bevise dette faktum. For å holde dette så enkelt som mulig, har vi en usynlig energikropp som omgir vår fysiske kropp. I denne energikroppen er det lag. Hvert lag har forskjellige funksjoner og hvert lag er assosiert med et annet chakra, og hvert chakra og hvert lag har begge en effekt på områder av den fysiske kroppen.


Chakraene og akupunktur punktene er åpninger for energi til å strømme inn og ut av auraen (energikroppen). Denne energien er assosiert med en form for bevissthet, og dermed opplever vi utveksling av energi i form av å se, høre, føle, sanse, intuitivt eller direkte vite. Det er viktig å åpne chakraene og øke energiflyten vår, for jo mer energi vi lar flyte, jo sunnere er vi. Sykdom i systemet er forårsaket av ubalanse i energi eller blokkering av energistrømmen. Med andre ord, mangel på flyt i det menneskelige energisystemet fører til slutt til sykdom. Det forvrenger også våre oppfatninger og demper følelsene våre og forstyrrer derfor en lykkelig opplevelse av å leve et gledelig liv.


Så hva forårsaker en ubalanse eller blokkering i energistrømmen? Flertallet av mennesker i dag har blitt betinget til å reagere på ubehagelige opplevelser av blokkere våre følelser og følelser som stopper mye av vår naturlige energiflyt. Et eksempel på dette, en person blir avvist mange ganger når hun prøver å vise sin kjærlighet til en annen, hun slutter til slutt å vise sin kjærlighet ved å prøve å stoppe de indre følelsene av kjærlighet. For å gjøre dette, må hun stoppe energistrømmen gjennom hjertechakraet. Når energistrømmen stoppes eller bremses ned, påvirkes utviklingen av hjertechakraet. Til slutt vil det med stor sannsynlighet oppstå et fysisk problem hvis energien ikke begynner å flyte jevnt igjen.


Den samme prosessen fungerer for alle chakraene. Hver gang en person blokkerer de opplevelsene hun har, blokkerer hun i sin tur chakraene sine, noe som blokkerer strømmen av universell livskraftenergi. Forstyrret, svekket, blokkert eller ubalanse i chakraene kan alle være forårsaket av mange situasjoner som oppstår i livene våre, for eksempel:


emosjonelle eller fysiske traumer

skade

negativ selvsnakk

toksisitet

ernæringsmessig utarming

destruktiv livsstil og relasjoner

neglisjering av seg selv og mangel på kjærlighet til seg selv eller andre

fra følelser som ikke kommer til uttrykk på en sunn måte

barndomstraumer

kulturell betinging

begrenset trossystem

dårlige vaner

eller bare mangel på oppmerksomhet bidrar til blokkering. 


Vanskeligheter florerer i livet, for hver enkelt av oss, og vi utvikler en mestringsstrategi. Hvis disse vanskene vedvarer, blir disse mestringsstrategiene kroniske mønstre, forankret i kropp og psyke som forsvarsstrukturer. Det er viktig å gjenkjenne blokkene vi bærer, finne og forstå kilden deres og deretter helbrede dem.


Energihealing er utmerket for å helbrede alle fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige problemer. Langsiktig praksis med helkroppsenergiheling vil gjenopprette den generelle tilstanden til kroppen. Det vil åpne energikanalene og dette vil tillate kroppen å håndtere stress og oppbygging av giftstoffer på en riktig og naturlig måte, samt mestring av angst og depresjon.


Noen av helsefordelene ved å motta energihealing:

– Skaper dyp avslapning og hjelper kroppen til å frigjøre stress og spenninger

– Det akselererer kroppens selvhelbredende evner

– Bidrar til bedre søvn

– Reduserer blodtrykket

– Kan hjelpe med akutte skader og kroniske problemer (astma, eksem, hodepine, etc.) og hjelper til med å bryte avhengighet

– Hjelper med å lindre smerte

– Fjerner energiblokkeringer, justerer energistrømmen i det endokrine systemet og bringer kroppen i balanse og harmoni

– Hjelper kroppen med å rense seg selv fra giftstoffer

– Reduserer noen av bivirkningene av legemidler og hjelper kroppen å komme seg etter medikamentell behandling etter operasjon og cellegift

– Støtter immunforsvaret

– Øker vitaliteten og utsetter aldringsprosessen

– Øker kroppens vibrasjonsfrekvens

– Hjelper åndelig vekst og følelsesmessig rensing

- Og mer!


Energy Healing forandrer deg fra innsiden og ut. Det viktigste å huske er at kropp, sinn og sjel sammen med energikroppen er én udelelig helhet. Disse enkle, helbredelses praksisene jobber med mottakerens (personens) Høyere Selv for å fremme helse og velvære til hele den fysiske, emosjonelle, mentale og åndelige kroppen.Betyr dette at jeg ikke trenger å gå til lege?


JO!

Krystaller og energi healing skal brukes som et kompliment til andre behandlinger og ikke som erstatning for vanlig medisinsk behandling. Energy Healing er ikke ment å erstatte konvensjonell medisin, men heller å utfylle og forbedre den. Energi healing bør bare brukes med den forståelse at det ikke er en uavhengig terapi, men en som er en del av en helhetlig helbredende tilnærming. Resultatene av energi healing vil variere fra person til person.

280 views0 comments

Related Posts

See All

Comments


bottom of page