top of page

7 trinn for å få kontakt med engleguidene dine

Engler er virkelig universelle. Pew Foundation rapporterte at 72% av amerikanerne tror på engler. Dette er en mye høyere prosentandel enn amerikanere som tror på noen verdensreligion, fordi engler er grunnleggende for de fleste av verdens store religioner. Vi finner dem i kristendom, islam, hinduisme, buddhisme, jødedom, mormonisme og mange andre åndelige tradisjoner.


St. Augustine, en autoritet på engler, sa: "Bli venn med engler." Han anbefalte at vi oppretter personlige forhold til engler og at vi lar forholdet til dem bli dypere, akkurat som vi ville gjort med et hvilket som helst viktig, intimt forhold.


Å be en engel om hjelp er en av våre kraftigste åndelige praksiser. Vi kan be englene om umiddelbar hjelp når som helst og hvor som helst. Her er noen teknikker som vil hjelpe deg:
 

1) Be om hjelp -

Engler tilbyr oss hjelp 24/7. Jo mer mottakelige vi er, jo mer hjelp kan de gi oss. Hvis du reduserer mottakelighet, begrenser du englenes evne til å hjelpe deg. Lag dine egne påkallelser, eller bønner, som spesifikt krever hjelp du trenger. Innse at når du påkaller en engel, er det som virkelig skjer at du åpner deg for større mottakelighet for deres hjelp.


Når du ber om hjelp, er det viktig å innse at du er fullt verdig til englehjelp. Engler jobber med alle uavhengig av personlig historie og tro. Engler er uendelige og allestedsnærværende, forespørselen din reduserer dem ikke på noen måte, og det påvirker heller ikke deres evne til å hjelpe oss andre samtidig. De eksisterer utenfor vår opplevelse av tid og rom og reagerer på alle med fullstendig ubetinget kjærlighet.
2) Ta kontakt med ditt indre guddommelige barn når du kaller på englene og ber om hjelp. Ditt indre guddommelige barn er helt, uskyldig og sant og anerkjenner engler som pålitelige gaver fra Skaperen. Dette vil bidra til å skape åpenhet, mottakelighet, spenning, iver og undring mens du forbereder deg på å motta gaven englene dine har forberedt for deg.3) Gi alt over til englene når du ber om deres hjelp: alle problemer, problemer, bekymringer og frykt, så vel som alle gode intensjoner og positive resultater du forestiller deg som et resultat av forespørselen din. Slipp alle forventninger til hvordan forespørselen din vil bli besvart.


4) Uttrykke takknemlighet og takknemlighet. Finn og uttrykk ekte takknemlighet og takknemlighet for ting akkurat slik de er. Hvis du sliter med dette, be englene hjelpe deg med å finne kjærligheten som er tilstede uansett hvilken vanskelighet du står overfor. Ha tålmodighet med dette og gi slipp på enhver forventning om hvordan denne kjærligheten kan bli åpenbart for deg.5) Vit at det er gjort. Hver forespørsel blir besvart og hjelp blir alltid gitt. Hvis du frykter at forespørselen din ikke blir besvart, så be også om hjelp til å forstå. Stol på at du vil se kjærligheten i hver besvarte bønn. Du er kjent fullstendig og ubetinget elsket av englene, og ingenting som vil tjene deg blir noen gang holdt tilbake fra deg.6) Handle raskt etter veiledningen du mottar. Godta muligheten og handle på den umiddelbart. Englehjelp er uendelig og ubegrenset, du kan ikke bruke den opp eller gå tom for den. Du kan ikke be om "for mye", og englene er glade for å gi deg uten grenser. Jo raskere du handler, jo raskere får du mer hjelp!7) Feir deg selv akkurat slik du er i øyeblikket. Overlat eventuelle kritiske vurderinger eller negative følelser om deg selv, livet ditt eller andre i englenes hender for helbredelse. Selv om det bare er for noen få øyeblikk, gi slipp på alt som ikke er av kjærlighet til deg selv og alt rundt deg. I dette øyeblikket av overgivelse kan mye mer gjøres for deg av englene enn du kan oppnå på egenhånd. Takk deg selv og englene for å utdype forholdet mellom dere.
 Forhåpentligvis ga dette deg noen nyttige trinn for å få dypere kontakt med englene dine for hjelp og assistanse. Husk at engler vil være ved din side med hvert skritt du tar i dag. Engler er alltid med oss og er ivrige etter å hjelpe.


Her har du også en meditasjon du kan bruke som hjelp.


125 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page