top of page

Opal

Opal er krystallen for Oktober måned!Opal er mest kjent for sin evne til å bringe ens egenskaper til overflaten for undersøkelse og transformasjon. Akkurat som Opal absorberer og reflekterer lys, fanger den opp tanker og følelser, ønsker og begravde følelser, forsterker dem og returnerer dem til kilden. Selv om det å forstørre ens negative egenskaper kan vise seg å være ubehagelig, gir det mulighet for å forstå hvor ødeleggende disse følelsene kan være og hjelper prosessen med å gi slipp på dem. Opal belyser også de positive handlingene og følelsene til selvet, forsterker det gode og sanne, og fremmer ens høyeste potensial. Det er en karmisk stein med en påminnelse om at det man sender ut vil komme tilbake. [Melodi, 452-453][Simmons, 292][Hall, 209][Hall En, 254]


Navnet Opal er fra sanskrit upala, som betyr juvel.


Det finnes hundrevis av fargevarianter av denne steinen, og det finnes to typer Opal; den vanlige opalen og den dyrebare eller perlen, opal.


Vanlig Opal er preget av sin gjennomsiktighet og sin palett av farger som inkluderer rødt, grønt, blått og oransje.


Dyrbar Opal viser forskjellige blinkende farger kalt opalescens mot hvit, mørk brun eller svart bakgrunn.


Opalescensen fremstår som levende farger som ser ut til å flyte på bakgrunnen, og den har ofte en blå eller lilla overordnet tone.


Australia er den ledende kilden til opalsteiner, men de kan også finnes i land som USA, Peru, Mexico og Brasil.
Healing egenskaper:


Opal er en delikat stein med en subtil vibrasjons energi. Opal antas å forbedre din kosmiske bevissthet og styrke dine mystiske og psykiske visjoner.


Den vil inspirere til originalitet og øke kreativiteten. Den vil få den kreative saften til å flyte, og den vil gi deg energi hver gang du trenger den ekstra boosten.


Energiene til denne steinen vil også oppmuntre deg til å uttrykke ditt sanne jeg. Du vil føle deg trygg og komfortabel i din egen hud, og dette vil utstråle i dine ord, tanker og handlinger.


Opal er en svært absorberende og reflekterende stein. Den vil fange opp tankene og følelsene dine, forstørre dem og sende dem tilbake til deg.


Den vil også absorbere energiene og vibrasjonene til mennesker rundt deg, inkludert negative eller skadelige, og reflektere dem tilbake til kilden. På denne måten er det en svært beskyttende stein.


Opal er også kjent som en karmisk stein, og tjener til å minne oss om loven om tiltrekning.


Det vi sender ut kommer tilbake til oss, så hvis vi ønsker håp, kjærlighet, forståelse, medfølelse, vennskap og så videre, må vi sørge for at vi handler på en tilsvarende måte selv. 

  • Farge: hvit, gul, rosa, oransje, rød, blå, grønn, brun, svart, grå, flerfarget, båndet, fargeløs

  • Hardhet: 5,5 - 6 Mohs skala

  • Spiritualitet: psykiske evner, åndelig bevissthet, framsyn, profetier, mystiske visjoner

  • Følelser: trøst, beroligende, frykt, usikkerhet, lykke, beroligende

  • Mentalt: støttestein, kunst, poesi, egenverd

  • Fysisk: feber, inveksjoner, hukommelse, menstruasjonsproblemer, pubertet, gift, PMS

  • Sjeldenhet: Sjelden

13 views0 comments

Related Posts

See All

コメント


bottom of page