• Elin

Be my valentine…


Valentindagen er den store kjærlighetsdagen og forventningene kan være høye overfor en partner. De som ikke er i et forhold føler seg kanskje litt utenfor og par som har være gift lenge har lett for å tenke at behovet for å vise sin kjærlighet ikke nødvendigvis trenger å vises som noe ekstra akkurat denne dagen….

Her er imidlertid noen krystaller som kan gjøre underverker for kjærlighetslivet uansett hvilke fase du er i.


FOR DE SINGLERosa månestein: God for å motvirke vonde følelser for de som har opplevd mye skuffelser og svik i forhold. Hjelper deg å slippe fortiden og kunne se fremover og tiltrekke deg nye, romantiske begynnelser.

Rubin: Tiltrekke deg romantikk og kjærlighet.

Ametyst: har en farge som er varmende og gir velvære.FOR DE NYFORELSKEDEMalakitt: Velsigner ny kjærlighet.
Emerald: Tiltrekker ekte kjærlighet.Grønn Jade: Styrker kjærligheten og tar den til neste nivå – harmonisk ekteskap uten krangler og uoverensstemmelser.


FOR DE GODT GIFTE


Granat: Dyp og inderlig kjærlighet fra hjertet.
Karneol: Afrodisium for å fornye kjærlighetslivet – erotikk og lidenskap.
ANDRE GODE KRYSTALLERRosa Agat: God for egenkjærlighet og selvverd.
Rosenkvart: Den største av alle kjærlighets steiner. Gir kjærlighet til alt og alle.Aprikos agat: Gir tålmodighet og forståelse.

Smykker er en måte å integrere krystaller inn i hverdagen på, men de virker like fint både som lommesteiner eller som pynt i omgivelsene.


Og husk på da damer…Mennene våre trenger like mye oppmerksomhet fra oss som vi fra dem! Kjærligheten går jo begge veier.


Ha en flott valetindag alle sammen og lenge leve kjærligheten.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Tlf:99512215    |    krystallriket@outlook.com

Irisvn. 18, 2034 Holter

Org nr: 919299479

Registrert i Enhetsregisteret og Norsk Healerforbund

Energi healing er ikke ment å erstatte konvensjonell medisinsk behandling, men heller å supplere den. Under ingen omstendigheter skal personer unngå eller avslutte tradisjonell medisinske behandlinger. Informasjonen på mine sider er metafysiske og ikke på noen måte medisinske. Energi healing skal bare brukes med forståelse for at det ikke er en selvstendig behandlingsform, men en som er ment som en del av et helhetlig behandlingsbilde.