top of page

Bekjemp influensa og forkjølelse med krystaller

Updated: Sep 9, 2022

3 krystall ritualer som hjelper deg med å bekjempe influensa !1. Damping med krystall infisert vann.
Ved å legge de rette krystallene i vann over tid eller under månen, lader du vannet med krystallenes helbredende egenskaper. Hvis du lider av blokkerte bihuler, anbefaler jeg å dampe selenitt ladet vann regelmessig. MEN VÆR VARSOM! Enkelte krystaller kan bli ødelagt om de blir lagt direkte i vann (som for eksempel selenitt), et tips er da å legge krystallene i for eksempel et lite glass med lokk som du plasserer oppi vannet. På den måten er su sikker på å ikke ødelegge dine dyebare krystaller, og heller ikke tilsette vannet evt. giftige stoffer og metaller som krystallen kan inneholde.
2.      Skrubb med krystall svamp.


Tapp deg et varmt foryngende svamp bad. Legg en blonde agat inni svampen og få din kjære til å gi deg en god massage med svampen. Du kan også massere mykt på hodet, hals og hjerte shakra.
3. Krystaller for meditasjon.


Ved å legge de rette krystaller på shakraene og å ligge i en avslappende posisjon, kan du åpne dine shakraer og få en god gjennomstrømning. Du kan også programmere krystaller for å øke healing prosessen sammen med bruk av medisiner.
5 helbredende krystaller for forkjølelse og influensa !


Edelstener kan bidra til å helbrede dine fysiske lidelser når de tas sammen med legemidlene. Krystaller forsterker dine helbredende vibrasjoner, så sørg for å holde deg fylt med positivitet og gode intensjoner. Husk å rense krystallene  før du bruker de til bruk i Healing.


For Hoste: AquamarineFor alle typer bihulebetennelser inkludert en kronisk hoste, er Aquamarine den beste motgift. Aquamarine aktiverer hals shakraet og lindrer også bronkitt. Den myke blå energien av Aquamarine er også en utmerket smertestillende til bruk hvis du lider av leddsmerter i tillegg til feber. En lite kjent hemmelighet er at Aquamarine også er en utmerket stein for høyfeber!


For Influensa: FluorittFluoritt er en eponymisk helbredende krystall som kan periodisk masseres på Solar Plexus for å raskt bli frisk fra en hvilken som helst influensa. En svært kraftig krystall som øker immunsystemet, fluoritt, kan også brukes til å forhindre virusinfeksjoner i influensasesongen.Bergkrystall for rennende nese.En ultimativ rensende stein kjent for å smelte og rense toksiner, bergkrystall er utmerket for å forsterke kraften til medisinene dine som en rask kur. Hvis en rennende nese gjør deg ekstra sløv, lindrer du dette med damping av vann infundert med klart kvarts. For de av dere som er på vei tilbake fra en feber eller forkjølelse, kan bergkrystallen fylle deg med livskraft når den er tunet inn på krone shakra.For hodepine: Lapiz LazuliVed å aktivere det Tredje øyet, fjerner Lapis Lazuli hver forferdelig hodepine som oppstår når forkjølelsen gir deg rennende nese. Hvis du ikke vil ha en uutholdelig bihulebetennelse, er det lurt å rense ditt tredje øye shakra ved hjelp av helbredende krystaller eller medisiner.
For vanlig forkjølelse: RavEn antiviral og antibakteriell helbredende krystall for å holde deg frisk. Rav lindrer forkjølelse raskere enn de fleste krystaller. Det er ideelt å ha rav i midten av en Krystal Grid hvis forkjølelse er din største bekymring akkurat nå. Ved å bære eller holde en Rav på  Solar Plexus shakra, gir du immunforsvaret ditt hjelp til å kurere din forkjølelse bort i en fei.!

For å forbygge forkjølelse: Rød Aventurin

En verdifull helende krystall som er kjent for å være en krystall herding for nervesystemet, fungerer rød aventurin best på kvinner enn menn. En kraftfullt mineral som slår ut feberen som en proff. Som en slags krystall vaksinasjon, fungerer også rød aventurin etter en forkjølelse til å lade opp dine shakraer igjen. Anbefales også ved alvorlig eller kronisk forkjølelse.
En liten anbefaling:

Om du kjenner at du er i ferd med å utvikle en forkjølelse eller du er bekymret for å bli smittet av andre rundt deg, vil det være en perfekt tid for å enten bære en eller flere av de nevnte krystallene som smykke eller i lommen. Hvorfor ikke lage en liten medisin pung som du kan ha med deg? Der kan du jo også evt putte oppi urter og andre ting som også virker avvisende på forkjølelse.
Disse krystallene virker også veldig god sammen i harmonisk balanse og forsterker hverandres kvaliteter og jobber sammen for å bedre din helse.
892 views0 comments

Related Posts

See All

Comments


bottom of page