top of page

Du må først VÆRE det du vil bliMange prøver å bruke loven om tiltrekning for å bygge et liv som virkelig er dem verdig. De blir frustrerte over deres manglende fremgang ganske enkelt fordi de har fått feil rekkefølgen på manifestasjonen. Ikke gå i samme felle. Lær at du først må VÆRE det du vil, så GJØRE det som er nødvendig for å oppnå det, slik at du kan FÅ ønsket ditt.

Et av de største problemene folk møter når de prøver å bruke loven om tiltrekning for første gang, er motstand fra omverdenen. Det ser ut til at uansett hva de gjør, presser verden mot dem. Det ser ut til at jo hardere de streber etter ønskene sine, jo mer presser verden tilbake. De faller da i fellen med å skylde på verden for sine lidelser. Dette er en katastrofal tankegang å ha hvis du ønsker å lykkes og bevisst bruke loven om tiltrekning til din fordel!
 

Mahatma Gandhi, den store indiske lederen som fredelig frigjorde landet sitt fra britisk styre, sa til sine tilhengere: «Bli endringen du ønsker å se i verden.» Disse ordene er like sanne i dag som de var da denne vise mannen gikk rundt. For å få det du vil, må du være villig til å gjøre det som er nødvendig for å oppnå det, og dette kan bare oppnås når du blir akkurat det du ønsker!

La meg forklare dette litt mer detaljert. Loven om tiltrekning kan gi deg alt du vil. Faktisk kan alt du kan ha i tankene bli ditt, hvis du følger reglene i denne universelle loven.

Å prøve å forandre andre mennesker eller forandre verden er feil tilnærming til å oppnå drømmene dine. Du må forandre deg selv. Ved å huske på de tingene du vil ha, og tro at det virkelig er mulig for deg å få dem, vil du umiddelbart begynne å tiltrekke deg dem. Men hvis du ønsker å forandre verden eller andre mennesker, har du i tankene akkurat de tingene du ikke ønsker. Du bekrefter overfor deg selv at ting ikke er i orden som de er. Loven om tiltrekning starter umiddelbart, og du begynner å tiltrekke deg flere av disse tingene.

Ved å akseptere verden og andre mennesker slik de er, vil du begynne å omfavne øyeblikket og slippe løs din sanne kraft til å skape. Du kan ikke forandre verden og du kan ikke forandre andre, men du kan forandre deg selv. Det er her din sanne kraft ligger. Når du endrer deg selv internt, begynner verden rundt deg å endre seg når du begynner å tiltrekke deg mennesker, omstendigheter, situasjoner og fysiske gjenstander som gjenspeiler din endrede tro, holdning, tanker og følelser.

Dette er grunnen til at det er viktig å holde fast ved en holdning av takknemlighet for de tingene du allerede har. Du kan til og med være takknemlig for hvor du er i livet akkurat nå, uansett hvor ille det er, fordi dette er utgangspunktet for ditt nye forbedrede liv. Start fra der du er. Uansett hvor du er i livet er dette det rette stedet for deg akkurat nå. Bare vær fornøyd med å begynne der du er, så kommer du snart dit du vil. 


Når du har identifisert tingene i livet du ønsker å ha, begynn å tenke på dem ofte. Tenk deg at du allerede er i besittelse av dem. Dette er du som blir ett med ønsket ditt. Når du først kan holde ønsket ditt i tankene og se, føle og akseptere at du er i besittelse av det, har du blitt din fremtidige visjon. Dette er ditt ønske. Se på barn, de er gode på dette. Det er en naturlig sinnstilstand og ikke så vanskelig å oppnå som du kanskje forestiller deg. Bare tillat deg selv å gjøre det. Ha det gøy og lek med ditt indre syn. Nyt det!

Vær fleksibel nok til å la universet levere disse tingene til deg slik det passer. Men det vil være nødvendig med handling også!Vær forberedt på å ta noen skritt mot målet ditt. Uansett hvor små eller ubetydelige disse trinnene er, ta i det minste noen skritt hver dag som vil bringe deg nærmere dine ønsker.


Du vil snart oppdage at når du selv tar små skritt mot dine ønsker og forblir tro mot din indre visjon, vil universet skynde seg å gå deg i møte. Tilfeldigheter vil oppstå, og du vil finne muligheter som presenteres for deg. Så lenge du genererer positive følelser rundt ditt indre syn, vil handlingen du trenger, være behagelig og føles naturlig.

Så husk, VÆR hva du ønsker, GJØR det du må for å bringe deg nærmere disse ønskene, og så vil du FÅ alt du ønsker!

12 views0 comments

Related Posts

See All

Comments


bottom of page