top of page

Engler og åndelige veiledere
Selv når du føler at du er helt alene, er det guddommelige følgesvenner som alltid er med deg. Før din inkarnasjon valgte de å følge deg gjennom livet ditt, fra øyeblikket du tok ditt første åndedrag, til ditt siste. Åndelige veiledere er høyt utviklede vesener som har fullført syklusen av fødsel og død på det fysiske planet og fungerer nå som lærere og veiledere for ytterligere å heve deres vibrasjoner. De er like "ekte" som deg, de vibrerer bare på et annet nivå og befinner seg i et annet eksistensplan.


De jobber for å veilede deg ved å jobbe gjennom dine drømmer og intuisjon. Den stille stemmen du hører er ofte stemmen til lærerne og guidene dine. De kan også gjøre seg kjent for deg gjennom tegn og symboler. For meg, når jeg står ved et veiskille i livet mitt eller reiser gjennom en personlig eller følelsesmessig utfordring, finner jeg fjær overalt. Jeg ser også fjærtatoveringer, hauker og hører visse sanger. Det er en påminnelse for meg om å være stille og lytte til veiledningen fra mine egne personlige guider. Fjærene er representative for energien til guidene mine, den ene er en hjelper og de andre er fra engleriket.


Noen individer har én guide og andre har mengder, mye av dette avhenger av veien og formålet med livet ditt. For eksempel kan en lærer/professor ha flere veiledere, en for å veilede dem gjennom den akademiske karakteren av yrket deres og andre for å hjelpe dem med de store følelsesmessige kravene til å utføre en så viktig oppgave. Mye av hvem guidene dine er indikerer din egen personlige reise gjennom livet.


Åndelige guider er nesten aldri en kjær som har gått bort. Selv om våre kjære blir hos oss i ånden og vi kan kontakte dem, tjener de ikke den samme rollen som en "åndsveileder". Noen individer har erkeengler og engler som åndelige veiledere som alltid er med dem. Men tilstedeværelsen av engler betyr ikke alltid at de er dine åndelige veiledere. Engler kan tilkalles i nødssituasjoner for å hjelpe deg en kort stund. Hvis du har en erkeengel eller engel som guide, er sjansen stor for at oppdraget ditt i livet er komplekst.
 Din åndelige guide er alltid med deg, enten du anerkjenner deres tilstedeværelse eller ikke. Du kan ikke kalle dem til deg eller sende dem bort, de er en del av deg og din reise. Du kan imidlertid velge å få kunnskap om hvem de er og hva deres rolle i livet ditt er. Du kan samhandle med åndelige guider i en mer proaktiv måte. Hvis du vil vite hvem guidene dine er, er det bare å spørre. Gå inn i et stille og meditativt rom og be om at de åpenbarer seg for deg. Ikke bli motløs hvis du ikke finner ut av det med en gang. Vesener fra det åndelige riket kommuniserer ofte gjennom tegn og symboler. Når du spør, må du stole på din egen visdom. Vær oppmerksom på bildene som vises i tankene dine. Hvis du ser en mann i dress, bli med det, det kan være han er en filosof eller vitenskapsmann. Du kan se en indianer, en buddhistisk munk eller du ser kanskje ingenting i det hele tatt. Hold sinnet og intuisjonen åpen. Vær oppmerksom på ting som fortsetter å dukke opp etter at du har bedt om at de avslører hvem de er. Hvis du har en utfordring med å finne ut hvem de er, kan du også kontakte en profesjonell synsk/intuitiv for å hjelpe deg.


Her er en god meditasjon for å hjelpe deg litt på veien.Å jobbe med åndelige guider kan være et utrolig verktøy for din egen personlige og åndelige vekst. I motsetning til vesener som er i det fysiske, er deres visdom og råd ikke påvirket av "verden". De bor i et høyere vibrasjonsplan og de verdslige detaljene i situasjonen din er ikke relevante. For eksempel, hvis du søker veiledning fra din spirituelle guide angående et forhold, vil de lede deg til å fokusere på det du lærer, hva du trenger å lære, hva du lærer partneren din og hva som er den sanne meningen med forholdet ditt. At de lar toalettsetet stå oppe eller er forferdelige til å budsjettere husholdnings økonomien vil være irrelevant. Informasjonen du vil bli gitt vil være handlinger som DU kan ta for å få mer forståelse. Du kan også spørre din åndelige veiledere for å hjelpe deg med fysisk helbredelse. Før du legger deg, be om at du får helbredelse mens du sover.


Du er aldri alene. Aldri. Ha tro på å vite og forstå at det er så mye magi og mystikk i dette livet. Bare for et øyeblikk la "verden" forsvinne. Øk vibrasjonen og la de vakre åndsgavene skylle over deg. Livet er så mye mer enn det vi ser. Åpne dine åndelige øyne og hjerte og du vil oppdage en verden av visdom, skjønnhet og fred som du aldri visste eksisterte. Selvfølgelig kan du alltid velge å ikke tro. Det er alltid ditt valg. Men hvorfor ikke? Hvorfor ikke gå inn på et annet nivå av eksistens? Hvorfor ikke tro på magi? Du trenger ikke å kunngjøre det til alle på kontoret, men du kan omfavne åndens underverk i ditt eget hjerte. Den vil omslutte deg i et lys av kjærlighet og forståelse, og vil på mystisk vis forvandle deg til et mer forbundet og kjærlig vesen.

52 views0 comments

Related Posts

See All

Comments


bottom of page