top of page

Granat

Krystallen for Januar
Granatforeninger


Chakraer - Base Chakra, Hjerte Chakra

Fødselsstein - januar

Zodiac - Væren, Løven, Jomfruen

Planet - Mars

Element – Brann

Numerisk vibrasjon – nummer 2

Typiske farger - Oftest sett i rødt, men tilgjengelig i praktisk talt alle farger, inkludert: rosa, grønn, oransje, gul, brun og svart
♥ Lidenskap

♥ Sensualitet

♥ Seksualitet

♥ Romantisk kjærlighet

♥ Intimitet

♥ Positive tanker

♥ Energi

♥ Tilbakekalling fra tidligere liv

♥ Inspirasjon

♥ Suksess

♥ Sosial popularitet

♥ Selvtillit 


Folk har brukt granat siden tidlige tider. I 3000 f.Kr. ble granatfragmenter kuttet og formet til perler og tumbler. Ikke rart hvorfor det har vært mange opptegnelser, illustrasjoner og beretninger om eldgamle sivilisasjoner, rike eller ikke, som bar granat på forskjellige måter.Mange historier brakte Garnet til absolutt berømmelse. I de tidlige tider antas det at granatfragmenter fungerte som belysning for Noahs enorme ark. Det lyste opp skipet under den dødelige flommen. Som et resultat trodde mange at det betydde håp og tro.Dens krystallografi viser forskjellige former som isometrisk, Trapezohedron og Dodecahedron. På den annen side er de sporadiske Cube og Octahedron.


Dette er en kraftig energigivende og regenererende stein. Den renser og gir energi til alle chakraene, og revitaliserer, renser og balanserer energi som gir ro eller lidenskap som passer til den tiden. Granat blåser liv i kjærlighet og hengivenhet. Det balanserer sexlysten og reduserer følelsesmessig disharmoni. Dette er en stein av forpliktelse til en person eller idé.


Granat er en nyttig krystall å ha i en krise. Det er spesielt nyttig i situasjoner der det ikke ser ut til å være noen vei ut eller hvor livet har stagnert eller man er traumatisert. Denne steinen styrker, aktiverer og styrker overlevelsesinstinktet. Som da gir deg mot og håp i det som fremstår som en håpløs situasjon.


Den løser opp inngrodde atferdsmønstre som ikke lenger tjener dine behov. Granat vil fjerne hemninger og tabuer som er nedfelt av andre i stedet for deg selv. Det åpner hjertet og gir selvtillit.


Granat er en god stein å jobbe med når du er i ferd med å manifestere. Denne steinen er direkte koblet til den vitale livskraften, blodstrømmen din, sirkulasjonen av andre væsker i hele kroppen og justeringen av ryggraden og væsker.


Den holder deg fokusert på din kreative kraft. Denne steinen bærer vibrasjonen av lidenskap og besluttsomhet, og hjelper deg med å følge målene dine. Bruk den når du trenger å slutte å utsette og å bli motivert. Den hjelper deg også å opprettholde balansen og forhindrer sinne og frustrasjon. Granat skjerper din oppfatning av deg selv og andre mennesker.


Granat er en av de mest intrikate steinene i edelstenes rike. Det finnes mange granatarter . De mest kjente granatvariantene er Almandine, Demantoid, Andradite-Grossular, Hessonite, Transvaal Jade, Malaia Granat, Chrome Pyrope, Umbalite og mange flere. Merkelig nok blir Granat aldri utvunnet eller oppnådd i sin absolutte tilstand.


Granat fremmer beundring og lojalitet. Den har mesterlige terapeutiske effekter på et individs sinn, kropp, ånd og følelsesmessige velvære. Den løser også problemer med sex og følelser.


I de tidlige tider antas det at granatfragmenter fungerte som belysning for Noahs enorme ark. Det lyste opp skipet under den dødelige flommen. Som et resultat trodde mange at det betydde håp og tro.


I feng shui anses det å ha på seg et smykke laget av granat-edelstener som heldig og terapeutisk. Selv i flere forskjellige land for tiden, spesielt i India, brukes granat i healing og terapi.


29 views0 comments

Related Posts

See All

コメント


bottom of page