• Elin

Hvordan sanse energier?
Hvordan føles det egentlig å kunne kjenne energier?

Kan hvem som helst kjenne energier?

Og hva slags energier er det vi snakker om?


Alt og alle i dette universet ER energier. Helt ned til små molekyler! Alt avgir vibrasjoner og vibrasjoner er energi. Mange tror at joda men det gjelder jo bare levende ting som mennesker og dyr, andre igjen mener at også planter er levende og avgir energi. Men sannheten er at ABSOLUTT ALT avgir energi, også såkalt døde ting som stein o.l


Man har to typer energier. Solid, som er feks stoler, mennesker og andre ting vi kan fysisk ta på, mens den andre er ikke solid. Denne blir også kalt materie, som i verdensrommet. Hva er så disse energiene? er det kun en type eller er det ulike typer? Det tror jeg nok det strides om, men det som er sikkert er at mange mange mennesker der ute kan føle og fornemme og til og med føre og se disse energiene rundt oss.


Hvordan føles de da? Det er forskjellig fra person til person. Noen føler stikking eller prikking, noen føler varme eller kulde, seighet eller treghet. Det som er av betydning er at man faktisk føler NOE.


Du tenker sikkert, ja men hvordan kan JEG lære meg å føle slike energier?

Følg disse enkle øvelsene, og jeg kan garantere at du med 99 % sikkerhet vil begynne å kjenne ulike energier i løpet av bare noen få minutter.
1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Tlf:99512215    |    krystallriket@outlook.com

Irisvn. 18, 2034 Holter

Org nr: 919299479

Registrert i Enhetsregisteret og Norsk Healerforbund

Energi healing er ikke ment å erstatte konvensjonell medisinsk behandling, men heller å supplere den. Under ingen omstendigheter skal personer unngå eller avslutte tradisjonell medisinske behandlinger. Informasjonen på mine sider er metafysiske og ikke på noen måte medisinske. Energi healing skal bare brukes med forståelse for at det ikke er en selvstendig behandlingsform, men en som er ment som en del av et helhetlig behandlingsbilde.