• Elin

Karneol: Jeg er like modig som en løvinne
Type: Kalsedon


Shakra: Sacral og rotshakra.


Farge: Oransje-rosa og mykere lysere oransje, den mottakelige eller passive kvinnelige energistenen, også sporadisk gulaktig oransje, rosa eller nesten brun.


Tilgjengelighet: Vanlig, spesielt tromlede stener.


Finnes: Storbritania, India, Den sjekiske republikk, Slovakia, Peru, Island og Romania.


Stjernetegn: Jomfru og Skytten.


Historie: De gamle egypterne kalte carnelian innstillingssolen. De assosierte den med det friske menstruasjonsblodet av modergudinnen Isis. Den hieroglyffe tjeten, som representerer Isis-gitteret, ble tegnet eller gravert på karnelisk eller rød jaspis av kvinne som søker hjelp fra Isis. Du kan tegne tjeten i røkelse-røyke røyk over en carnelian hvis du trenger hjelp med å forbedre fruktbarheten.

Fysisk: Er trodd å hjelpe kvinnelig fruktbarhet, IVF og kunstig befruktning, PMS, menstruasjonssykdommer og menopausale symptomer, nyrer, forkjølelse, kutt, sår, blodproblemer, hjertebank, høyfeber, gjenoppretting etter sykdom, kirurgi, ulykke eller traumer.


Emosjonell: Overvinter seksuelle bekymringer og unnlatelse av å nå orgasme og også spiseforstyrrelser.


Divinatorisk betydning: Du kan få muligheten til å puste nytt liv i et forhold.


Atributter: Carnelian jorder og forankrer deg i den nåværende virkeligheten. En stabiliserende stein med høy energi. Den er perfekt for å gjenopprette vitalitet og motivasjon, og for å stimulere kreativitet. Karneol har evnen til å rense andre steiner. Psykologisk gir karneolen en aksept av livets syklus og fjerner frykt for døden. I gamle tider ble den brukt til å beskytte de døde på deres reise til etterlivet.


Carnelian gir mot, fremmer positive livsvalg, fjerner apati, og motiverer for suksess i næringsliv og andre forhold. Karneol er nyttig for å overkomme misbruk av noe slag. Denne steinen hjelper deg å stole på deg selv og dine oppfatninger. Den kommer til bunnen av hva som trigger deg, overvinter negativitet og oppfordrer til stabilitet.


Mentalt forbedrer karneolen analytiske evner og avklarer dine opfatninger. Den fjerner hemmende tanker i meditasjon og tuner dagdrømmerne tilbake til hverdagens virkelighet. Den skjerper konsentrasjonen og fjerner psykisk sløvhet.


Emosjonelt er denne steinen en sterk beskytter mot misunnelse, raseri og vrede, din eller andre menneskers. Den minsker sinne og fjerner følelsesmessig negativitet, og erstatter den med en kjærlighet for livet.


Healing: Karneolen er full av livskraft og vitalitet. Den stimulerer stoffskiftet. Karneolen  aktiverer rotshakra, påvirker de kvinnelige reproduktive organene, og øker fruktbarheten. Denne steinen overvinner frigiditet og impotens, helbreder nedre ryggproblemer, revmatisme, leddgikt, neuralgi og depresjon, spesielt i de eldre årene. Den regulerer kroppsvæsker og nyrene, akselererer helbredelse i bein og leddbånd, og stanser blod. Karneolen forbedrer absorpsjonen av vitaminer og mineraler og sikrer god blodtilførsel til organer og vev.


Posisjon: Bruk som anheng eller beltespenne, eller legg den direkte mot huden. En karneol i nærheten av ytterdøren gir beskyttelse og inviterer overflod inn i hjemmet.


REF: JUDY HALL, THE CRYSTAL BIBLE.

16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Tlf:99512215    |    krystallriket@outlook.com

Irisvn. 18, 2034 Holter

Org nr: 919299479

Registrert i Enhetsregisteret og Norsk Healerforbund

Energi healing er ikke ment å erstatte konvensjonell medisinsk behandling, men heller å supplere den. Under ingen omstendigheter skal personer unngå eller avslutte tradisjonell medisinske behandlinger. Informasjonen på mine sider er metafysiske og ikke på noen måte medisinske. Energi healing skal bare brukes med forståelse for at det ikke er en selvstendig behandlingsform, men en som er ment som en del av et helhetlig behandlingsbilde.