• Elin

Lapis Lazuli
Type: Sten, dannet av flere mineraler, inkludert Lazurite, Sodalite, kalsitt og pyritt.


Farger: Rik medium til kongeblå, lilla blå, grønnblå med gullflett (pyriter)


Tilgjengelighet: Relativt vanlig.


Finnes: Russland, Afganistan, Chile, Italia, USA, Egypt og Midtøsten.


Stjernetegn: Jomfru og vekten.


Historie: Lapis lasuli har blitt hentet ut av fjellene i Afganistan i 6000 år og var bland de første til å bli brukt som smykker


Fysisk: Kan hjelpe til med endokriner og nervesystemer, hodepine, migrener, lymfekjertler, benmarg, ører og nesekanaler; Redusere smerte og betennelse; Antas å være god for autisme eller asbergers syndrom. Videre hjelper den mot depresjon, luftveisinnfeksjoner, nervesystemet og halsen, strupehodet og skjoldbruskkjertelen, renser organer og immunsystemet. Lapiz lazuli kan overvinne hørselstap, renser blod og fjerner søvnløshet og svimmelhet og senker blodtrykket.


Emosjonelt: Bidrar til å ta ansvar for seg selv, i stedet for å skylde på andre for tapte muligheter.


Attributter:

Lapiz lazuli åpner det tredje øyet og balanserer halschakraet. Det stimulerer til opplysning og forsterker drømme arbeid og psykiske evner, forenkler åndelig reise og stimulerer personlig og åndelig makt. Denne steinen løser raskt stress og gir dyp fred. Den gir en enorm sinnsro og er nøkkelen til åndelig oppnåelse.


Lapiz lazuli er en beskyttende stein som kontakter guider. Denne steinen anerkjenner psykisk angrep, blokkerer den og returnerer energien til sin kilde. Den lærer deg kraften i det talte ordet, og kan reversere forbannelser eller ubehag forårsaket av ikke å ha snakket ut tidligere.

Denne steinen harmoniserer fysiske, emosjonelle, mentale og åndelige nivåer. Ubalanser mellom disse nivåene kan resultere i depresjon, ubehag og mangel på formål. I balanse gir harmonien dyp indre selvinnsikt. Lapis lasuli oppfordrer til å ta ansvar for livet. Den avslører din indre sannhet, oppfordrer til selvbevissthet, og tillater selvuttrykk uten å holde tilbake eller kompromittere. Hvis undertrykt sinne forårsaker vanskeligheter i halsen eller i kommunikasjon, frigjør lapis lasuli disse. Denne steinen gir varige kvaliteter av ærlighet, medfølelse og oppriktighet til personligheten.


Lapis lasuli er en kraftig tanke forsterker. Den stimulerer de høyere fakultetene i sinnet, som gir objektivitet og klarhet. Den oppmuntrer til kreativitet gjennom finstilling til kilden. Det hjelper deg med å konfrontere sannheten, hvor enn du finner den, og å akseptere det den lærer deg. Den hjelper til med å uttrykke dine egne meninger og harmonisere konflikter. Den lærer verdien av å aktivt lytte. Den binder sammen relasjoner i kjærlighet og vennskap og hjelper med å uttrykke følelser. Den fjerner martyrdom, grusomhet og lidelse. Som et smykke, løser den følelsesmessig bånd.


Posisjon: Bæres eller plasseres på hals chakra eller tredje øyet. Lapis lasuli kan brukes i området fra brystbenet opp til toppen av hodet.


REF: JUDY HALL, CHRYSTAL BIBLE

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Tlf:99512215    |    krystallriket@outlook.com

Irisvn. 18, 2034 Holter

Org nr: 919299479

Registrert i Enhetsregisteret og Norsk Healerforbund

Energi healing er ikke ment å erstatte konvensjonell medisinsk behandling, men heller å supplere den. Under ingen omstendigheter skal personer unngå eller avslutte tradisjonell medisinske behandlinger. Informasjonen på mine sider er metafysiske og ikke på noen måte medisinske. Energi healing skal bare brukes med forståelse for at det ikke er en selvstendig behandlingsform, men en som er ment som en del av et helhetlig behandlingsbilde.