top of page

Moldavitt

Updated: Sep 28, 2022

Farge: Mørk grønn.


Utseende: Liten, transparent, brettet masse, ofte glassaktig.


Tilgjengelighet: Skjelden men forholdsvis tilgjengelig men stadig skjeldnere og derav stadig dyrere ettersom den kun er å finne ett sted i verden.


Sted: Den tsjekkiske republikk, tyskland, moldova.


Emosjonell healing: Når du ikke har det bra men vet ikke helt hvorfor, fjerner tvil.


Fysisk healing: Kan hjelpe mot bl.a astma, allergier eller utslett fororsaket av moderne kjemikalier eller forurensning, forstyrrelser i den elektriske impulsen i hjernen og sykdommer som er vanskelige å behamdle.


Moldavitt kan trigge et rush av energi gjennom kroppen som har en kraftfull metafysisk effekt.


Shakra: Hjerte, bryn og krone.


Lysfarge: Grønn


Duft: Kanel og frankincense


Praktisk bruk: Lag moldavitt massasje olje for shakra under føttene, albuer og knær. (Ikke bruk i ansikt eller i nærheten av øynene)

Plasser i en krukke, fyll med mandelolje, ha i 6 dråper roseolje. Oppbevar på et lyst sted i 2 uker.


Arbeidsplassen: God for å motvirke kynisme.


Magisk betydelighet: Connecter selv det mest livsrettede mennesket til universets undre.


Divinatorisk betydning: Dramatisk forandring i livet til det bedre.


Stjernetegn: Vannmannen.


Affirmasjon: "Jeg søker inspirasjon fra skyene".


Historie:


Moldavitt er en sten av nyere tid. Den er en form for tektitt som ble formet av at en gigantisk meteoritt traff jorden for ca 15 millioner år siden. Varmen og trykket fra kollisjonen omdannet nærliggende steiner og skapte et "strø-felt" ved å slynge de oppstående krystallene over et stort område. Moldavitt er derfor en sammensmelting av utenomjordiske energier med jordiske, og blir derfor sett på som en stein som kan aktivere bæreren til å oppleve både spirituell utvikling og jordlig progresjon på deres egen unike vei.

Dette er en sjelden sten og finnes kun langs kantene av elven Moldau og er usannsynlig at vil bli funnet andre steder i verden.


Den roer usikkerhet rundt pengespørsmål ved å gi løsning på det man ikke har tenkt på.


Moldavitt har vært brukt siden steinalderen som talisman og amulett for lykke og fertilitet. Den ble så assosiert med den hellige gral at den i middelalderen var så opphøyet at bare adel og kongelige fik lov å bære og bruke den.


Moldavitt er super å bruke til å styrke effekten av andre krystaller og øke deres vibrasjoner til det høyeste. Den hjelper deg å kommunisere med ditt høyere selv. Den har en ekstremt høy vibrasjon, noe som åpner, renser blokkasjer fra og justerer alle shakraer.


Moldavitten har ingen krystallinsk DNA eller struktur slik andre krystaller har, og kan derfor ta deg langt utover dine begrensninger og hindringer. Den er derfor god for reiser både bakover og fremover i tid og til å kunne se sammenhengen gjennom disse epokene både for dette livet, tidligere liv og kommende liv. Den lar deg se resultater i fremtiden skapt av nå-tiden.

Dette er den ultimate stein for å "se" alle løsninger, årsaker og sammenhenger.


Moldavitt er en skjør stein og bør ikke renses i salt, da dette kan skrape den opp.

1,965 views0 comments

Related Posts

See All

Comments


bottom of page