top of page

Røykkvarts

Updated: Sep 9, 2022

Farge: brunlig til sortlig farge ,transparent. Noen ganger gul aktig.


Stjernetegn: Steinbukken.


Utseende: Gjennomsiktig, lang, spiss krystall med mørkere tupp. Finnes i alle størrelser. (OBS: Veldig mørk kvarts kan være kunstig farget og er ikke gjennomsiktig)


Tilgjengelighet: Lett å få tak i men forsikre deg om at det er naturlig røyk kvarts. Finnes i hele verden.


Emosjonell healing: Reduserer angst, psykologiske seksuelle blokkeringer, insomnia, selv skading og panikk anfall.


Fysisk healing: Etter en periode med sykdom eller depresjon sies det at denne krystallen er god for forsiktig å gjenopprette den den fysiske energien, smelte energi blokker eller stivhet i lemmer, binyrene, nyrer (bra for nyrestein) og bukspyttkjertelen. Er også ment å hjelpe mot kroniske smerter. Fordi den så ofte er bestrålt, er den perfekt for å behandle stråle relaterte sykdommer eller strålebehandling, det er imidlertid viktig å her bruke de krystallene som har mindre andel av farger og heller mer transparente da disse er mindre med et minimum av stråling.


Røyk kvarts er spesielt effektiv for plager med mage, hofter og ben. Den letter smerte, inkludert hodepine og godtgjør reproduktiv systemet, muskler og nervevev og hjertet. Den oppløser kramper, styrker ryggen og styrker nervene og regulerer væsker i kroppen.

Praktisk bruk: Beskytter hjemmet, kjøretøy og eiendeler mot tyveri, skade og ulykker forårsaket av menneskelige feil. Ha en i vesken, bagen eller hanskerommet eller nær verdier, spesielt om de uten oppsyn for lengre perioder. Plasser den på en pult på kontoret, og krystallen vil absorbere negativitet enten den er med intensjon eller uten. Vask krystallen jevnlig.


Attributter: Røyk kvarts er en av de mest effektive jordings- og anker steiner og på samme tid øker vibrasjonene under meditasjon. Denne beskyttende steinen har en ster link til base chakra . Den er super til å motvirke stress: Den hjelper å tolerere vanskelige tider med sinnsro. Jorder spirituell energi og forsiktig nøytraliserer negative vibrasjoner, absorberer elektromagnetisk stråling og hjelper å fjerne og detoxifisere på alle nivåer. Den bringer positive energier til omgivelsene. Den lærer deg hvordan du kan slippe alt som ikke lenger tjener deg. Den kan brukes til å beskytte jord shakraene under føttene som binder deg til jorden


Posisjon: Kan plasseres hvor som helst, spesielt base chakra. Under puten, ved en telefon. Bruk den som kjede for lengre perioder. For å fjerne stress, plasser en krystall i hver hånd og sitt stille med de en liten stund. Plasser over smerte-punkter for å redusere smerten. Plasser den med tuppen ut fra kroppen for å trekke de negative energiene ut, eller med spissen inn for å trekke til deg energi.

833 views0 comments

Related Posts

See All

Comments


bottom of page