top of page

Månedens krystall

Updated: Sep 9, 2022"Lytt til beskjedene fra dine forfedre...vær åpen for å motta deres visdom og veiledning. Mens du våkner spirituelt, vil jeg assistere deg i tilvenningen til det fysiske, mentale og emosjonelle forandringene som kan følge med i din spirituelle reise."

 

Farge: Blå


Shakra: 3. øyet og krone


Element: Luft og Vann


Kombinert med aroma olje: Appelsin


Følgestein: Rubin


Finnes vanligvis i Thailand, Kambotsja, Burma og USA


Blå Safir er den blå varianten av Corundum


Healing egenskaper:


Dette er en krystall som er :


God til å forbedre din kommunikasjon med dine spirituelle veiledere, ( spesielt erkeengelen Michael)

Forbinder deg med ditt høyere selv.

Forenkler veksten av din psykiske bevissthet og intuitive evner.

Fremmer en forbindelse med stjernenes energi.

Øker din aksept for livshendelser som en del av en universell plan.

Reduserer de uønskede fysiske følelsene som ofte følger med åndelig oppstigning og oppvåkning.

Safir er en av de fire mest verdifulle edelstenene. Den er en gjennomsiktig varietet av mineralet korund som opptrer i mange farver bortsett fra rød og mørk rosa, for da vil den heller kalles rubin. Spor av andre grunnstoffer som jern, krom og titan gir korund en blå, gul, rosa, purpur, oransje eller grønnaktig farge. Safiren er mest kjent for sin dypblå farge og høye verdi, men visste du at safirer også kommer i regnbuens farger? Det finnes flere interessante fakta bak denne vakre edelstenen.Edelstenen safir har i flere årtusener blitt ansett som en verdigjenstand og funn fra Romertiden viser at den ble brukt i smykker.Noen varieteter av safir kan også skifte farge, avhengig av hvilket lys som treffer stenen. Noen stener skifter fra en vakker blåfarge i dagslys, til lilla i dempet eller glødende belysning. Stener av høy kvalitet har som oftest opprinnelse i Kashmir, Thailand eller Sri Lanka.. Dypblå safirer assosieres ofte med kongelige, derav farge-uttrykket "Royal Blue". Før i tiden trodde kongelige at edelstenene ville beskytte dem fra fiender.


De britiske kronjuvelene har innfattet den kjente "Stuart Sapphire" på hele 104 karat. Gode safirer kommer særlig fra Kashmir, Thailand og Sri Lanka. I Norge kjennes den som en sjeldenhet fra en rubinforekomst ved Froland i Agder.

11 views0 comments

Related Posts

See All

Comentários


bottom of page