top of page

Topaz

Krystallen for NovemberChakraer - Sakral Chakra, Solar Plexus Chakra

Zodiac - Løven, Skorpionen, Skytten

Element - Luft

Numerisk vibrasjon – nummer 6

Typiske farger - Fargeløs, blå, brun, oransje, grå, gul, grønn, rød - rosa


💎Kommunikasjon

💎Kjærlighet

💎Hell

💎God helse

💎Tiltrekning


Topaz beroliger, helbreder, stimulerer, lader opp, re-motiverer og justerer kroppens meridianer – og dirigerer energi dit den er mest nødvendig. Den fremmer sannhet og tilgivelse. Topaz bringer glede, raushet, overflod og god helse. Den er kjent som en stein av kjærlighet og hell. Den frigjør spenninger, induserer avslapning. Topaz fremmer åpenhet og ærlighet, selvrealisering og selvkontroll. Den hjelper med problemløsning og hjelper til med å uttrykke ideer. Stabiliserer følelsene, og gjør deg mottakelig for kjærlighet fra alle kilder.Topaz får mye av sin popularitet fra sine vakre farger og sin status som fødselsstein.


Naturlige topasfarger inkluderer sjeldne og verdifulle gul, oransje, rosa, rød, lilla og blå. De rimeligste og mest kjøpte er blå topas og mystisk topas som har fått fargene sine fra behandlinger.


Topaz beroliger, helbreder, stimulerer, lader opp, re-motiverer og justerer kroppens meridianer – og dirigerer energi dit den er mest nødvendig. Den fremmer sannhet og tilgivelse. Topaz bringer glede, raushet, overflod og god helse. Den er kjent som en stein av kjærlighet og hell. Den frigjør spenninger, induserer avslapning. Topaz fremmer åpenhet og ærlighet, selvrealisering og selvkontroll. Den hjelper med problemløsning og hjelper til med å uttrykke ideer. Stabiliserer følelsene, og gjør deg mottakelig for kjærlighet fra alle kilder.

 

Historien om Topaz


Topaz har betydd forskjellige ting for mange kulturer rundt om i verden. Gamle romere og egyptere trodde at steinen hadde overnaturlige krefter, ble velsignet av solguden for sin glødende gule farge, og ville gi styrke, beskyttelse og forsoning i dagliglivet. Gjennom tiden ble topasen brukt til å bryte onde trolldom og for å forutsi et langt liv fylt med flaks og skjønnhet. I løpet av 1700-tallet ble topassmykker populære i aristokratiske Europa hvor steinen symboliserte rikdom og makt.


I dag blir medlemmer av kongefamilien, som Kate Middleton, hertuginnen av Cambridge, og kjendiser ofte sett iført topasstykker. Topaz finnes over hele verden, fra USA til Brasil og fra Sri Lanka til Russland og Kina.Mystisk Topaz


Denne topasen er fargeløs topas som har blitt kunstig belagt med titan eller et annet metall for å gi en flerfarget glans. Mystic Topaz har fått et veldig tynt lag av titanmetall belagt på overflaten til den kuttede steinen. Det svært tynne laget av metall forårsaker brytningsmønstre med lys som kommer inn i steinen, og danner en regnbue av iriserende farger, lik fargespekteret du ser med olje på vann.


Fargeløs Topaz


Fargeløs topas kan bidra til å styrke hår og negler. Denne steinen er gunstig for halsen, strupehodet, munnen, tungen og ørene. Bruk denne steinen til å forbedre din evne til å uttrykke deg selv slik at du kommuniserer tydelig . Økonomisk suksess forsterkes når du arbeider med denne steinen med gode intensjoner, bruk den til å visualisere resultatet på forhånd.


Fargeløs topas hjelper de som har problemer med å fortelle sannheten på grunn av frykt. Den kan hjelpe deg til å få tillit til å se sannheten i øynene og til å snakke den tydelig. Det er også et hjelpemiddel for folk som trenger å fastslå sin personlige sannhet og for å kunne fortelle om andre lyver.


Fargeløs topas er et utmerket verktøy for å forbedre selvtilliten din. Husk hver positive opplevelse du har hatt, og la disse minnene strømme inn i bevisstheten din med fargeløs topas som magnet. Når de positive minnene kommer susende inn, observer eller forestill deg at alt som ikke er positivt blir vasket bort i lyset av denne steinen. Følelsenes vannaktige energi er justert med denne steinen på grunn av forbindelsesstrålen til det guddommelige.


Blå topaz


Blå topas er god mot sår hals, talevansker, frykt for å snakke offentlig, hyperaktiv skjoldbruskkjertel og til nakken og halsen. Den kan også brukes til å dempe hodepine og migrene.

Den er god for å lindre stressrelaterte lidelser, inkludert høyt blodtrykk. Blå topaz hjelper deg å finne eller forstå den sanne kilden til en sykdom og oppdage det beste behandlingsforløpet. Det er en god stein for foredragsholdere, forfattere, kunstnere, musikere, bankfolk og oppfinnere.


Blå topas har en beroligende effekt på den emosjonelle kroppen. Den kan åpne kommunikasjonen av dine dypeste følelser og din høyeste sannhet.

Denne steinen øker bevisstheten om følelsene dine. Dens blå energi fremmer fredelige vibber når du føler deg sint eller frustrert. Blå topaz beroliger betente problemer knyttet til sakralchakraet ditt, og hjelper deg å uttrykke deg med ynde i stedet for raseri. 

Imperial Topaz


Imperial topas øker motet du trenger for å omfavne den fantastiske personen du virkelig er. Det er også fordelaktig når du prøver å absorbere det som skjer i livet ditt og livene til de rundt deg. Imperial topaz hjelper deg med å føle deg bra med deg selv. Bruk den når du skal lage en presentasjon for å overvinne frykten for å snakke offentlig. Det kommer også godt med for utfordrende samtaler.

Imperial topaz lærer deg verdien av følelsesmessige grenser og hedre personlig og hellig rom. Den kan hjelpe deg hvis du har problemer med å opprettholde dine egne grenser slik at du ikke går inn på andres grenser.
Flerfarget Topaz


Flerfarget topasz bringer egenskapene til de individuelle fargene til syntese og hjelper deg videre med omdirigering av energi og med å analysere dine egne mønstre for emosjonell tenkning og utvikling, basert på frie assosiative idealer, og avslører tankene og opplevelsene for det bevisste selvet.

Den kan også brukes til å korrigere uønskede, ukjærlige atferdsmønstre og følelsesmessige reaksjoner.


Flerfarget topasz sørger for bedre meditasjoner og forbedrer mental reise til høyere bevissthet.Lilla Topaz


Lilla topas kan hjelpe deg mot tiltrekningen til feil person. Denne steinen har blitt brukt til å gi en resonans som er hørbar når du snakker med noen som ennå ikke er kjent og når det er en forbindelse mellom deg og den personen.


Lilla topaz bringer energien av bønn og velsignelser inn i livet ditt. Den gir energi av spiritualitet, og fremmer en forbindelse mellom hjertechakraet og kronechakraet og beveger derved kundalini gjennom de øvre chakraene. Den bringer et kjærlig ansikt til din åndelighet og en hellighet til rekkevidden av din kjærlighet.


6 views0 comments

Related Posts

See All

Comments


bottom of page