top of page
stripe%2520rosegull_edited_edited.png

Reading

or.jfif
stripe%2520rosegull_edited_edited.png

Hva er en Reading?

Det er mange måter å gjøre en reading på. De fleste ser for seg den gamle spåkona som sitter ved bordet med sin krystallkule og tarot kort, og det er kanskje ikke så langt unna sannheten når jeg tenker meg om...
Men det er som sagt mange måter å lese på. Noen av disee er:
Astrologo, nummer, håndlesning, psykisk (spychic reading) med bruk av de overnaturlige sansene, tarotkort, englekort, orakelkort, auralesing, og mange mange fler.
 
Noe av det jeg gjør mest er å lese energiene fra personen selv. Jeg tar inn følelser og får bilder og stemninger. Noe som kan hjelpe meg å vite hvilke områder av shakraene som trengs å jobbes med. 
Deretter leser jeg selve shakraene for å få mer informasjon, som er med på å gi flere bilder til "puslespillet".
Jeg bruker ikke tarot kort men har en rekke orakelkort og krystallkort som jeg bruker flittig. Dette er mest får å samle mer informasjon om fortid ( hva som er medvirkende årsaker), Nåtid (hva som har etablert seg av ubalanser av dette) og fremtid (videre måter å drive selvhealing evt sammen med behandlinger videre).
bakgrunn1.jpg

Ønsker du å prøve en reading?

Jeg utfører ALLTID readinger under behandlinger. Rett og slett fordi det er måten jeg finner ut hvor "skoen trykker", men om du ønsker en spesifikk reading er du hjertelig velkommen til det også. 
bottom of page