Skap ditt eget trygge sted og finn roen:

Ligg eller sitt behagelig, lukk øynene og trekk pusten godt inn gjennom nesen og ut gjennom munnen. Visualiser at du trekker ren,healende energi inn, og puster ut alle spenninger, stress og uro ut. Kjenn hvordan kroppen slapper av og blir tyngre for hver gang du puster ut.
 
Se så for deg et svakt lilla lys som stråler ut fra pannen. Mellom øynene, litt over øyrnbrynene. Se for deg hvordan lyset sakte blir litt og litt større og litt og litt sterkere. Se for deg at du såstår forran dette lyset og at lyset blir en portal du kan gå inn i. Når du er klar, trer du inn gjennom portalen.
 
Du kommer nå inn i et rom. Rommet er helt tomt. Dette er ditt sted som du kan dekorere akkurat som du vil. Bring inn alt som du synes er vakkert. Farger, møbler, krystaller eller annen pynt. Dette er bare ditt og du føler deg hjemme. Her kan du være deg selv fullt og helt. Du er trygg, rolig og fult og holdent til stede i deg selv. Bruk nå litt tid på dette og nyt alle tanker,drømmer og skjønnheten du skaper.
 
Gå nå tilbake mot portalen. Snu deg så og se tilbake inni rommet på det du har skapt så langt. Ta inn synet av alle detaljer av skjønnhet du har skapt for deg selv. Du vet at du kan komme tilbake hit når, og så ofte du ønsker. Dette er bare ditt og fult og helt deg.
 
Gå nå tilbake ut gjennom portalen og sakte kom tilbake til denne verden. Begynn forsiktig å røre på fingre og tær. Når du er klar for det kan du åpne øynene. Ta en liten stund til å våkne og strekke litt på deg.

Tlf:99512215    |    krystallriket@outlook.com

Irisvn. 18, 2034 Holter

Org nr: 919299479

Registrert i Enhetsregisteret og Norsk Healerforbund

Energi healing er ikke ment å erstatte konvensjonell medisinsk behandling, men heller å supplere den. Under ingen omstendigheter skal personer unngå eller avslutte tradisjonell medisinske behandlinger. Informasjonen på mine sider er metafysiske og ikke på noen måte medisinske. Energi healing skal bare brukes med forståelse for at det ikke er en selvstendig behandlingsform, men en som er ment som en del av et helhetlig behandlingsbilde.