top of page
stripe%2520rosegull_edited_edited.png

Hva er krystaller og hvordan kan de bidra til healing?

Krystaller er en type mineraler. Alle krystaller er mineraler, men ikke alle mineraler er krystaller. Det brukes også andre typer mineraler i healing ut i fra hvilke egenskaper de har og hvilken del av oss de korresponderer best med. Det som gjør krystaller så unike og så gode å bruke til healing, er deres evne til å ta opp, transformere og sende energier og vibrasjoner i ulike frekvenser. Det kan sammenlignes med en radio.
Våre ulike energifelter ( shakraer) sender ut energier på ulike frekvenser. ) For å forstå dette bedre må man være klar over at absolutt alt rundt oss og i oss består av energi….hvert eneste atom og molekyl vibrerer og skaper energi.
Dette er også hva healing går ut på, nemlig å korrigere energier som er i uballanse på ulik vis. Så hvorfor kan krystaller utgjøre en forskjell ? Krystaller er bygget opp av et DNA. Akkurat som du og jeg er bygget ut i fra et menneskelig DNA, altså en kjede med gjentagende såkalt «blueprint» med ulike sammensetninger for hvert menneske men likt av generell oppbygning, er også krystaller dette. Og ut i fra hva slags struktur de har kan vi forstå hvordan de formidler energiene som svever rundt oss hele tiden.
Det er derfor vi kan si at alt i fra type krystall eller steiner, hvilken farge de har, hvilken form de har og hva slags ulike mineraler de er oppbygget av som avgjør hvordan de vil innvirke på de ulike energi feltene våre. Såkalte shakraer. Ved å plassere ulike krystaller på eller rundt våre kropper vil vår egen energi umiddelbart begynne å justere seg for å etterligne denne perfekte vibrasjonen fra krystallene.
Krystaller er derfor perfekte verktøy for å forsterke og perfeksjonere en healing prosess og få raske og gode resultater.
Det som skjer når man legger en krystall hvor energifeltet er ute av ballanse, er at de vil bli absorbert av krystallen, og siden krystaller er perfekt strukturert dna vil den sende ut igjen en perfekt strøm av din egen , justerte energi. Vårt eget energifelt vil derfor naturlig justere seg etter krystallens struktur.
Innviklet? Fullt forståelig…Her er et eksempel som forhåpentligvis kan forenkle det noe…:
To celloer står i hver sin ende av et rom….Slår du hardt på feks den mørkeste strengen, vil etter en liten stund tilsvarende streng på den andre celloen begynne å vibrere.. Dette fordi den ene sender ut en vibrajon, en energi frekvens som harmonerer perfekt med tilsvarende streng på den motsatte cello….
Noen tror at man legger krystaller på kroppen og at disse inneholder energi som strømmer ut og inn i kroppen og kurerer alle sykdommer, smerter og symtomer og energier. Dette er altså IKKE tilfelle. Krystaller er kun en hjelp for at din egen energi skal kunne gå tilbake til sin naturlige stand dersom den er på noe vis ute av ballanse. Et perfekt ballansert shakra vil skape harmoni innen den delen av deg den gir næring til, feks. dersom du har en blokkering i hals shakra vil dette føre til at vil kunne oppleve din daglig situasjon som at du ikke blir hørt, ikke får sagt det du ønsker eller trenger å formidle, at du opplever at det er vanskelig å kommunisere det du trenger til de rundt deg. Dette i sin tur vil kunne føre til både frustrasjon, dårlig selvbilde, sinne over at du føler andre ikke forstår deg osv. Dette igjen vil kunne føre til stress, uro, ja til og med depresjon, som igjen over tid vil kunne skape fysiske plager.
Tenk deg da alt du kan forhindre ved å få åpnet denne blokkeringen så du igjen kan føle at dine behov blir møtt ? At du klarer å formidle og få folk til å forstå hva du mener på en god måte?
90d4e2_721ccb93abc4468d912e974377e798f2_
bakgrunn1.jpg

Om du synes dette høres spennende ut og vil vite mer, anbefaler jeg deg å være med på neste kurs!

Klikk på linken under , så får du beskjed nestegang jeg avholder kurs, eller du kan kontakte meg direkte her:
bottom of page