Min historie

Etter at jeg for en del år siden virkelig møtte veggen etter å ha jobbet meg syk innså jeg virkelig hvor viktig det er å ta vare på seg selv. Å gjøre de små tingene som gjør så stor forskjell. Jeg var så langt nede at jeg ikke klarte å stå opp av sengen. Jeg hadde kontinuerlig panikk angst og var så sliten at jeg knapt orket å stå opp for å spise!
Dette førte til at jeg for alvor begynte å se meg selv i et annet lys. Å se at det var på tide å begynne å ta bedre vare på meg selv og lytte til kroppen og intuisjonen om hva jeg trengte. Dette gjorde at jeg begynte å stille meg selv en del spørsmål:
Når jeg kjente at energien bare forsvant ut av kroppen under anfallene mine, hvordan kunne jeg få tilbake og bygge opp energien igjen ? Jeg begynte å intressere meg for energifeltene i kroppen. Shakraene og hvordan de fungerte.
Hvordan kan jeg stoppe alle de negative og depressive tankene og maktesløsheten? Jeg begynte å utforske meditasjon.
Samtidig var jeg utrolig trukket mot krystaller. Svaret ble krystallhealing og dette er noe som har hjulpet meg tilbake på bena og til der jeg er i dag.
Jeg har drevet selv-healing så lenge jeg kan huske. Jeg visste ikke da jeg var yngre at det var nettop det jeg gjorde. Jeg visste bare at dersom jeg la den ene hånden over der det gjorde vondt, og den andre ved siden av meg med håndflatene opp, lukket øynene og visualiserte at smerten ble “trukket” ut med den ene hånden og forsvant ut gjennom den andre, så forsvant smertene sakte men sikkert. Dette skjedde hver eneste gang jeg prøvde. Jeg sa det ikke til noen for det “var sikkert bare i mitt eget hode”…
Derfor ble overgangen til krystallhealing ikke så stor. Jeg så en stor fordel ved å implementere krystaller i det aller meste jeg foretok meg.
Da jeg sakte men sikker begynte å komme meg på bena igjen bestemte jeg meg for å begynne å hjelpe andre som også trenger det. Jeg orket ikke lenger å konstant leve under stress og press og forventninger uten å ha den energi eller livsglede jeg trengte for å kunne håntere utfordringene på en god måte. Jeg måtte ha påfyll av energi, og få tilbake en indre ro og ballanse i livet.

Min utdannelse

Jeg fant etterhvert ut at det fantes mange kurs og seminarer rundt temaet healing og krystaller, og etterhvert kom jeg over en online skole som heter “Love & Light School of crystal Therapy”.
Denne skolen virket helt utrolig!  Jeg kunne studere nettbasert og lage mitt eget studio hvor jeg kunne trene i ro og fred i mitt eget tempo, men med all hjelp og guiding jeg trengte. Klassene var live for de som kunne delta og på opptak for de som ikke fikk vært til stede i “klasserommet”. Dette ble begynnelsen på min reise i dette magiske universet!
Av utdanning har jeg bla: 
1. Crystal healing certification online program (11 moduler),som inneholder bla.
- Chakra healing with crystals and stones
- Energetic protection with crystals and stones
- Crystal healing layouts
- Emotional healing.
2. Advanced crystal healing certification online program (3 moduler)
- Crystal Feng Shui
- Crystal divination techniques
- Reflexology and accupressure
- Crystal ssage (massage med krystaller)
Viktig!
Jeg er ikke sertifisert ihht NSF kurs og retninglinjer. Men står registrert i deres register som praktiserende healer

Tlf:99512215    |    krystallriket@outlook.com

Irisvn. 18, 2034 Holter

Org nr: 919299479

Registrert i Enhetsregisteret og Norsk Healerforbund

Energi healing er ikke ment å erstatte konvensjonell medisinsk behandling, men heller å supplere den. Under ingen omstendigheter skal personer unngå eller avslutte tradisjonell medisinske behandlinger. Informasjonen på mine sider er metafysiske og ikke på noen måte medisinske. Energi healing skal bare brukes med forståelse for at det ikke er en selvstendig behandlingsform, men en som er ment som en del av et helhetlig behandlingsbilde.