top of page
Yoga at Home

Mitt mål:

Jeg jobber aktivt for å være ledende innen mitt felt som krystallhealer med kombinert bruk av ulike behandlingsformer for å behandle mennesket i sin helhet.
Det er viktig for meg å se alle aspektene ved et menneske og utfører derfor mine behandlinger deretter for å skape en fullverdig og helhetlig alternativ behandling.
Jeg ønsker at du skal føle deg godt mottatt på en profesjonell måte  med åpenhet  og ærlighet
Vi har alle våre utfordringer i hverdagen og vi reagerer alle forskjellig på det vi møter underveis i livet.
stripe rosegull.png

Min reise mot krystaller

Etter at jeg for en del år siden virkelig møtte veggen etter å ha jobbet meg syk innså jeg virkelig hvor viktig det er å ta vare på seg selv. Å gjøre de små tingene som gjør så stor forskjell. Jeg var så langt nede at jeg ikke klarte å stå opp av sengen. Jeg hadde kontinuerlig panikk angst og var så sliten at jeg knapt orket å stå opp for å spise!
Dette førte til at jeg for alvor begynte å se meg selv i et annet lys. Å se at det var på tide å begynne å ta bedre vare på meg selv og lytte til kroppen og intuisjonen om hva jeg trengte. Dette gjorde at jeg begynte å stille meg selv en del spørsmål:
meg2.png
Når jeg kjente at energien bare forsvant ut av kroppen under anfallene mine, hvordan kunne jeg få tilbake og bygge opp energien igjen ? Jeg begynte å intressere meg for energifeltene i kroppen. Shakraene og hvordan de fungerte.
Hvordan kan jeg stoppe alle de negative og depressive tankene og maktesløsheten? Jeg begynte å utforske meditasjon.
Samtidig var jeg utrolig trukket mot krystaller. Svaret ble krystallhealing og dette er noe som har hjulpet meg tilbake på bena og til der jeg er i dag.
Jeg har drevet selv-healing så lenge jeg kan huske. Jeg visste ikke da jeg var yngre at det var nettop det jeg gjorde. Jeg visste bare at dersom jeg la den ene hånden over der det gjorde vondt, og den andre ved siden av meg med håndflatene opp, lukket øynene og visualiserte at smerten ble “trukket” ut med den ene hånden og forsvant ut gjennom den andre, så forsvant smertene sakte men sikkert. Dette skjedde hver eneste gang jeg prøvde. Jeg sa det ikke til noen for det “var sikkert bare i mitt eget hode”…
Derfor ble overgangen til krystallhealing ikke så stor. Jeg så en stor fordel ved å implementere krystaller i det aller meste jeg foretok meg.
Da jeg sakte men sikker begynte å komme meg på bena igjen bestemte jeg meg for å begynne å hjelpe andre som også trenger det. Jeg orket ikke lenger å konstant leve under stress og press og forventninger uten å ha den energi eller livsglede jeg trengte for å kunne håntere utfordringene på en god måte. Jeg måtte ha påfyll av energi, og få tilbake en indre ro og ballanse i livet.
stripe rosegull.png

Min utdannelse

Mine kursbevis

bakgrunn1.jpg
Dette er noen av kursene jeg har deltatt på. De fleste på Love and Light Scool of Crystal Therapy.
Jeg fant etterhvert ut at det fantes mange kurs og seminarer rundt temaet healing og krystaller, og etterhvert kom jeg over en online skole som heter “Love & Light School of crystal Therapy”.
Denne skolen virket helt utrolig!  Jeg kunne studere nettbasert og lage mitt eget studio hvor jeg kunne trene i ro og fred i mitt eget tempo, men med all hjelp og guiding jeg trengte. Klassene var live for de som kunne delta og på opptak for de som ikke fikk vært til stede i “klasserommet”. Dette ble begynnelsen på min reise i dette magiske universet!
Av utdanning har jeg bla: 
1. Crystal healing certification online program (11 moduler),som inneholder bla.
- Chakra healing with crystals and stones
- Energetic protection with crystals and stones
- Crystal healing layouts
- Emotional healing.
2. Advanced crystal healing certification online program (3 moduler)
- Crystal Feng Shui
- Crystal divination techniques
- Reflexology and accupressure
- Crystal ssage (massage med krystaller)
Viktig!
Jeg er ikke sertifisert ihht NSF kurs og retningslinjer. Men står registrert  som praktiserende healer i deres systemer, og følger de lover og retningslinjer som er gitt for alternative behandlere.
Klikk på bildet under for å se mitt interjvu av Love and Light School of Crystal Therapi.
(Intervjuet er basert på mitt kurs "Business Bootcamp Class", men gir et godt innblikk i hva skolen har bidratt med til min opplæring)
love and light.png
bottom of page