top of page

Beskyttelse mot energivampyrerEnergityver finnes overalt!


De er dine familiemedlemmer, dine venner og de er dine medarbeidere, og DU kan til og med være en selv!


Et mer vanlig navn er en energivampyr, og vi vet alle hva vampyrer gjør! I dette tilfellet suger vampyren vår vitale energi, og tapper oss følelsesmessig, fysisk, mentalt og åndelig. Åndelig rensing og snorklipping er noen verktøy som kan holde vampyrene unna!


Hva betyr begrepet Energivampyr uansett?


En energivampyr er en person som stjeler andres energier fordi de lever livet sitt i en bevissthet som et offer og tror at alt skjer med dem. Dette er mennesker som føler seg maktløse, og derfor , for at de skal føle seg bedre med seg selv, må de knytte seg til en annen persons energifelt.


For at en energivampyr skal feste seg til energikroppen din, danner de snorer som fester dere to sammen. Disse snorene er ikke synlige for det blotte øye, men de kan sees med det psykiske tredje øyet.

Når de trenger et løft, stjeler de ubevisst energien din i stedet for å bruke sin egen!


Disse snorene fungerer som motorveier og går begge veier! Det betyr at du også vil motta energien deres enten den er positiv eller negativ. Hvis de har hodepine, kan du også utvikle hodepine. Hvis de er deprimerte, kan du bli deprimert. Hvis de er sinte, kan du bli sint og så videre.


Som du kan se, kan dette være svært skadelig for helsen din. På et ubevisst nivå har du latt vampyren eller vampyrene feste seg til energikroppen din gjennom disse snorene og hindrer deg i å være den virkelige deg!

Det er avgjørende at disse snorene kuttes, og noen ganger kreves en åndelig rensing for ditt velvære og også for veksten til den andre personen.


Hvordan gjenkjenner vi en energivampyr?


Noen trekk ved den maktløse energityveren er:


- Føler seg ensom eller forlatt

- Føler de er blitt avvist

- Trenger konstant forsikring

- Føler seg aldri fornøyd

- Liker ikke å være alene

- Søker pleie eller føler de trenger å bli tatt vare på

- Lite energi og sliten

- De har en dårlig "meg" holdning

- Er en dramakonge eller dronning

- Konstant snakker og som aldri lar deg snakke

- Trenger at du er deres terapeut eller redningsmann som løser problemene deres

- Skylderen får deg til å føle deg skyldig i ting

- Høvdinger ved å undertrykke deg

- En person som er mye ulykkelig

- Prøver å kontrollere deg eller livet ditt

- Manipulerer deg for å få ting som de skalHvordan vet jeg om jeg blir psykisk angrepet?


Du kan oppleve:

- Svimmelhet

- Tap av energi

- Muskelspenninger

- Mental forvirring

- Hodepine

- Kronisk utmattelse

- Søvnforstyrrelser

- Irritabilitet

- Deprimert humør

- Fysisk sykdom

- Liten avtagende aura

- Lekkasjer, hull og/eller rifter i auraen din

Og mye mer!
 

Dessverre er for mange mennesker som rett og slett ikke er klar over deres energiske kropper og hvordan de fungerer. Når folk begynner å ta ansvar for å skape sine egne liv og ta tilbake sin personlige makt, vil dette ikke være like utbredt. (Husk andre tilstander kan også være årsaken til disse symptomene i tillegg til å bli energetisk angrepet.) Uansett er det skadelig for helsen din, på alle områder av ditt energiske vesen, fysisk, mentalt, følelsesmessig og åndelig.


Hvordan beskytter jeg meg mot dette?


Først må du bli klar over hvilke individer som tømmer energien din og begrense kontakten din med dem. Men rett og slett ikke å være i deres fysiske nærvær stopper dem ikke fra å tappe deg! Du må frigjøre alle de negative følelsene du bærer i deg selv. Hvis du holder på sinne, sårhet, sjalusi, etc. , er det som om du er lenket fast, og at du holder deg selv som gissel!


Å slippe alle negative følelser gir frihet ettersom frykt er fredens røver. Hvorfor må jeg gjøre dette? Fordi enhver disharmoni i våre fire energetiske kropper vil føre til at vi blir sårbare, slik at mørke og forvirring kan komme inn. Å være klar over dette er styrkende. Men jeg må understreke! ikke bli redd nå som du er klar over dette. Bare ta skrittene for å beskytte deg selv.

Mørket består av alt som har en lavere/tyngre vibrasjon som sinne, frykt, depresjon, sjalusi, hat osv. Når sinte tanker rettes mot deg, kan de trenge gjennom dine svake og sårbare områder som piler. Det som skjer er at de tar fra deg klarheten din og fyller deg med forvirring og tapper energien din.


Det finnes noen verktøy for å styrke deg selv fra Energivampyrer.

Her er en enkel snorklippings øvelse:


Snorklipping bør gjøres daglig og mye oftere når vi går gjennom en stressende periode i livet. Disse ledningene bør klippes fra våre kjære også. Ingen ledning festet til noen eller ting er bra!


Ta noen dype rensende åndedrag. Inn gjennom nesen og ut gjennom munnen. Påkall dine åndelige guider og hjelpere og be om hjelp til å klippe alle snorer som er festet til ditt vesen. Visualiser åndenes og guidens positive energi som virvler rundt hele deg og kutter alle ledningene. Vit at ingen ledning kan forbli intakt og de vender tilbake til der de kom fra. Når du føler at prosessen er fullført, takk dine åndelige guider og hjelpere for deres hjelp. Det er gjort. 


Her er noen fysiske trinn for rensing:


- Brenn alle relevante fotografier eller gjenstander som inneholder minner om personen, stedet eller situasjonen.


- Skriv ned alle følelser av frustrasjon, sinne, sårhet, frykt osv., og brenn papiret eller begrav det. Vennligst ikke gi det til personen! Gjenta dette trinnet så ofte som nødvendig.


- Fjern alt rotet fra alle rom i hjemmet ditt. Tommelfingerregel. Hvis du ikke har brukt en ting på 6 måneder, er det ikke sannsynlig at du vil gjøre det! Bli kvitt de.


- Rengjør og pusse opp hjemmet om nødvendig. Å bringe naturen innendørs er fantastisk energi!


- Sjekk at det ikke er bøker i bokhyllene eller bilder på veggene som har negativ energi.


- Omgi deg selv med gjenstander med høy vibrasjon, åndelige bøker, åndelige bilder, planter, friske blomster etc.


- Rens deg selv, krystallene dine og omgivelsene dine.


- Tenn stearinlys og bruk rene eteriske oljer med høy vibrasjon.
Du har nå verktøyene og kunnskapen til å ta tilbake din personlige kraft. Jeg oppfordrer deg til å styrke deg selv i dag!

14 views0 comments

Related Posts

See All

Comments


bottom of page