• Elin

Hvordan bruke Orakelkort
Har du noen gang blitt spådd med orakelkort?


Jeg har hørt mange si at de ikke tør bli spådd med kort fordi det er så skummelt. Som om de er redde for at det som kommer frem skal bety at det er ulykke i vente. Dette er så langt fra sannheten man kan komme.


Kortene gir et veldig godt bilde av hvor man står i ulike temaer per i dag og gir flotte råd om hva man bør ha i tankene og hvilke retningslinjer som bør taes videre.


Selv bruker jeg kortene hver eneste dag. Jeg plukker ett kort for dagen for å kunne få råd om hva jeg bør være oppmerksom på eller fokusere på nettopp i dag. Jeg bruker de også dersom det er spørsmål eller situasjoner jeg er usikker på. Kortene er utrolig bra til å gi det nye perspektiver på situasjoner du trodde du hadde sett på alle sider av. Selv om de ikke gir et konkret svar på spesifikke spørsmål, viser de likevel tydelig hvilke aspekter i livet det er snakk om.


Så hvordan går du frem da når du først har skaffet deg en slik kortstokk?


Først og fremst må man finne en kortstokk som "snakker til deg". Det finnes uendelig mange forskjellige kort på markedet så det er viktig å finne en stokk som du er tiltrukket av.


Deretter er det viktig å rense kortene. På lik linje som krystaller, ønsker vi ikke å dra med oss andres avtrykk eller energier slik at de kan påvirke lesningene. Kortene kan renses på ulike måter. Noen tar ett og ett kort og berører de med intensjonen om å fylle de med din energi og kjærlighet, andre bruker feks. røkelse.Deretter må kortene stokkes godt.


Det finnes mange forskjellige måter å legge kortene på, bruk den måten du selv ønsker, om det er å trekke et kort eller flere.

Her er et lite tips til legg:


Legg for fremtidsutsikter: Still for eksempel spørsmålet: ”Hva kan jeg vente meg fremover?” 1………..2………..3 fortid…. nåtid…. fremtid

1. Nåtiden 2. Umiddelbar fremtid 3. Tre måneder fremover i tid. ( Hvis du vil se mer enn tre måneder frem i tid, så fortsetter du bare å legge flere kort)


Ref: Bildet viser moon mystic oracle cards fra Love & Light school of therapy.

https://courses.loveandlightschool.com/product/pre-order-crystal-moon-mystic-oracle-cards/

39 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Tlf:99512215    |    krystallriket@outlook.com

Irisvn. 18, 2034 Holter

Org nr: 919299479

Registrert i Enhetsregisteret og Norsk Healerforbund

Energi healing er ikke ment å erstatte konvensjonell medisinsk behandling, men heller å supplere den. Under ingen omstendigheter skal personer unngå eller avslutte tradisjonell medisinske behandlinger. Informasjonen på mine sider er metafysiske og ikke på noen måte medisinske. Energi healing skal bare brukes med forståelse for at det ikke er en selvstendig behandlingsform, men en som er ment som en del av et helhetlig behandlingsbilde.