• Elin

Hvordan rense dine krystaller

Mange lurer på dette med å rense krystaller. Hva gjør man? Hvordan gjør man det? Når vet du at krystallen er «ren».


Det er to måter å merke om en krystall trenger å renses. Det ene er at den «slutter å virke». Når krystaller blir utsatt for negative energier gjerne over tid, vil du merke at den ikke gjør like mye nytte for seg som før. Det andre er at du fysisk kan kjenne at energien fra krystallen er svakere enn tidligere. Vibrasjonene, stikking eller prikkingen er ikke lenger like markant. Hvordan kan du kjenne det?

Dersom du ikke har lest innlegget eller sett videoen min om «hvordan sense energier» , anbefaler jeg det. Linken finner du her:

https://youtu.be/YGJqa1Ihozc

Det er en gylden regel som sier at det første du bør gjøre når du får en ny krystall er å rense den. Tenk hvor mange før deg som har hold i den og satt igjen sine energetisk avtrykk! Dette vil både svekke krystallens energier men kan faktisk også overføre disse energiene til deg. Spesielt dersom du er sensitiv for energier i utgangspunktet.

En annen viktig ting er å rense alle krystaller med javne mellomrom, og enda oftere med krystaller som du har stående på hyllen i rom du oppholder deg mye i, og dersom du bruker krystaller til energiarbeid er det viktig å rense de hver eneste gang de skal brukes. Både før og etter bruk for å sikre den absolutt reneste energi.


Så på hvilke måter kan du rense de? Her er en liten video som forklarer noen ulike måter. Men husk….Det er ingen rett eller feil måter! Vi har alle våre måter å gjøre det på. De eksemplene jeg gir her er bare noen få måter og jeg blir super glad dersom du gjør ting på en annen måte og deler dette med meg 🙂

Her er en video som gir en veldig god og klar beskrivelse: (fra The love & light school of crystal therapy)


Hvor lenge skal du holde på før krystallen er ren?

Her er det viktig å bruke og stole på din egen intuisjon. Du vet det bare. Du kan «føle» det på deg. Lek deg og prøv deg frem og gjør deg erfaringer underveis i læringsprosessen. Det viktigste nå er bare å ha det gøy og bruke krystallene og deres energier.Lykke til på veien !


4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Tlf:99512215    |    krystallriket@outlook.com

Irisvn. 18, 2034 Holter

Org nr: 919299479

Registrert i Enhetsregisteret og Norsk Healerforbund

Energi healing er ikke ment å erstatte konvensjonell medisinsk behandling, men heller å supplere den. Under ingen omstendigheter skal personer unngå eller avslutte tradisjonell medisinske behandlinger. Informasjonen på mine sider er metafysiske og ikke på noen måte medisinske. Energi healing skal bare brukes med forståelse for at det ikke er en selvstendig behandlingsform, men en som er ment som en del av et helhetlig behandlingsbilde.