top of page

Hvordan rense dine krystaller ?

Updated: Sep 28, 2022

Mange lurer på hvordan krystaller renses og mange bruker svarer den enkle varianten: Vann, eller salt. Men gjelder det for alle krystaller? Nei! Les videre så får du vite hvorfor.


 Det er to måter å merke om en krystall trenger å renses. Det ene er at den «slutter å virke». Når krystaller blir utsatt for negative energier gjerne over tid, vil du merke at den ikke gjør like mye nytte for seg som før. Det andre er at du fysisk kan kjenne at energien fra krystallen er svakere enn tidligere. Vibrasjonene, stikking eller prikkingen er ikke lenger like markant. Hvordan kan du kjenne det?

Dersom du ikke har lest innlegget eller sett videoen min om «hvordan sense energier» , anbefaler jeg det. Linken finner du her:

Det er en gylden regel som sier at det første du bør gjøre når du får en ny krystall er å rense den. Tenk hvor mange før deg som har hold i den og satt igjen sine energetisk avtrykk! Dette vil både svekke krystallens energier men kan faktisk også overføre disse energiene til deg. Spesielt dersom du er sensitiv for energier i utgangspunktet.

En annen viktig ting er å rense alle krystaller med jevne mellomrom, og enda oftere med krystaller som du har stående på hyllen i rom du oppholder deg mye i, og dersom du bruker krystaller til energiarbeid er det viktig å rense de hver eneste gang de skal brukes. Både før og etter bruk for å sikre den absolutt reneste energi.


Så på hvilke måter kan du rense de? Her er en liten video av ZuZuNatural som forklarer noen ulike måter. Men husk….Det er ingen rett eller feil måter! Vi har alle våre måter å gjøre det på. De eksemplene jeg gir her er bare noen få måter og jeg blir super glad dersom du gjør ting på en annen måte og deler dette med meg 🙂

Om du liker videoen kan du følge henne på Youtube her: https://www.youtube.com/c/ZuZuNatural
Hvor lenge skal du holde på før krystallen er ren?

Her er det viktig å bruke og stole på din egen intuisjon. Du vet det bare. Du kan «føle» det på deg. Lek deg og prøv deg frem og gjør deg erfaringer underveis i læringsprosessen. Det viktigste nå er bare å ha det gøy og bruke krystallene og deres energier.


Vil du ha en mer utfyllende forklaring på de ulike måtene og rense på? Meld deg på mine nyhetsbrev så får du vite både dette og masse mer nyttig.

Meld deg på da vel! Bare gå til www.krystallriket.com/home

Lykke til på veien !


269 views0 comments

Related Posts

See All

Comments


bottom of page