top of page

Gul Fluoritt

"Jeg kan være sterk og åndelig."


 
Type: halogenid / kalsiumfluorid


Shakra: Sacral og solar plexus


Farge: klar, blå, grøn, lilla, gul og brun.


Tilgjengelighet: Vanlig, men gul er en av de mer skjeldnere.


Finnes:USA, Storbritania, Australia, Tyskland, Norge, Kina, Peru, Mexico og Brasil.


Stjernetegn: Tvilling


Fysisk: Kan lindre problemer med kollestrol, lever, galle, mage adhesjoner, tarm blokkeringer eller vekst, kosmetisk kirurgi, DNA, revmatisme, ryggrad, bein, tenner spesielt visdomstenner og gom, helse, helvetesild.


Emosjonell: For selv destruerende atferd og å sammenligne seg selv negativt med  andre; reduserer sjalusi fra usikkerhet og mangel på egen-kjærlighet.


Divinatorisk betydning: Du må bruke logikk og ukarakteristisk skjønn for å løse et problem.


Atributter: Fluorite er svært beskyttende, spesielt på et psykisk nivå. Det hjelper deg å skjelne påvirkninger utenfra og i deg selv og fjerner psykisk manipulasjon og unødig mental innflytelse. Denne steinen renser og stabiliserer auraen. Den er ekstremt effektiv mot datamaskin og elektromagnetisk stress. Riktig plassert, blokkerer den geopatisk stress.

Fluoritt fremmer unibasert upartiskhet og forhøyer intuitive krefter; gjøre deg mer bevisst på høyere åndelige realiteter og kan forsterke åndelig oppvåkning, og fokuserer sinnet og knytter det til det universelle sinn. Fluoritt bringer stabilitet til grupper, og knytter dem til en felles hensikt.


Fluoritt er assosiert med fremgang på mange nivåer, og omfatter struktur i dagliglivet. Denne steinen kan overvinne kaos og omorganisere de fysiske, følelsesmessige og mentale kroppene.

Psykisk, kan fluoritt løse faste mønstre av oppførsel og åpner forsiktig døren til underbevisstheten, og sender undertrykte følelser til overflaten for oppløsning. Det øker selvtillit og fingerferdighet.

Fluoritt forbedrer også mental koordinering og motvirker psykiske lidelser. Denne steinen løser opp illusjoner og avslører sannheten. Den er svært nyttig når du trenger å handle upartisk og objektivt.

Fluoritt er en utmerket læringshjelp – den organiserer og behandler informasjon, forbinder det som allerede er kjent med det som læres, og øker konsentrasjonen. Den hjelper deg med å absorbere ny informasjon og fremmer rask tenkning.

Emosjonelt har fluoritt en stabiliserende effekt. Den hjelper deg å forstå effekten av sinnet og følelsene på kroppen. I relasjoner lærer den deg viktigheten av balanse. Fysisk hjelper fluoritten med balanse og koordinering.


4 views0 comments

Related Posts

See All

Opal

Comments


bottom of page